Ferguson gjør helomvending

Foto: (foto: scanpix)

Sir Alex Ferguson har tidligere uttalt at han vil styrke stallen ytterligere i januar. Nå - like før overgangsfristen går ut ved midnatt - gjør United-bossen helomvending.

31.01.06 18:44

- Jeg tror ikke vi kan ha en større stall enn det vi har for øyeblikket, for å være ærlig. Stallen vår har nå 19 til 20 spillere, sier Sir Alex Ferguson til New Yorker på spørsmål om han kommer til å hente inn ytterligere spillere før overgangsfristen går ut i natt.

Ferguson har hentet forsvarspillerne Patrice Evra og Nemanja Vidic for totalt rundt 140 millioner kroner så langt i januar, men skotten har tidligere varslet om at det kan komme inn en ny midtbanespiller til Old Trafford før overgangsfristen.

- Tidligere har vi hatt en større stall, men en stall på rundt 20 spillere er finansielt sett veldig vanskelig for oss. De er alle bundet til oss med en fantastisk lønn, og vi har ikke råd til å ha overtallige spillere i stallen, hevder Ferguson.

De siste dagene er blant annet midtbanespilleren Johann Vogel linket til Old Trafford - men nå tyder imidlertid det meste på at Sir Alex Ferguson ikke kommer til å styrke stallen før neste overgangsvindu åpner i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.