Ferguson hyller Glazer

Sir Alex Ferguson synes Glazer-familien så langt har vist seg som utmerkede eiere av Manchester United.

Malcolm Glazers overtakelse av verdens mest populære klubb ble ikke tatt godt imot av fansen, og mange var skeptiske til hva amerikaneren ville gjøre med Old Trafford-klubben. Noen av fansen var så forbannet og skuffet at de brøt med United og dannet sin egen klubb – FC United – som for øvrig gjør det brukbart i North-West Counties League.

Mange var også irriterte på Sir Alex Ferguson, som tidligere har indikert at han ser på seg selv som en slags bro mellom klubben og fansen, fordi han valgte å bli i managerrollen.

Men etter at United nå har brukt 12 millioner pund på å hente Nemanja Vidic og Patrice Evra synes Ferguson at Glazer har fulgt opp sine planer for klubben.

- Uten tvil – jeg synes eierne har vært fantastiske. De har ikke gått tilbake på sine løfter, og de støtter jobben vår fullt ut. Det har de demonstrert ved å hente Patrice Evra og Nemanja Vidic, sier Ferguson til Manchester Online.

Selv om den utstrakte misnøyen mot de nye eierne ikke har fortsatt på Old Trafford etter at sesongen begynte, har det dukket opp anti-Glazer-bannere på noen av bortekampene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.