RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson hyllet Solskjær

Sist oppdatert:
Manchester United-manager Alex Ferguson skrøt uhemmet av Ole Gunnar Solskjær etter at nordmannen scoret sitt første ligamål på over tre år onsdag.

CHARLTON-MANCHESTER UNITED 0-3: Solskjær (33), som kom inn åtte minutter før slutt, rakk å misse én stor sjanse før han scoret i kampens siste spilleminutt med et skudd fra fem meters hold. Ligamålet var den norske landslagsspissens første for United siden han scoret i 6-2-seieren over Newcastle 12. april 2003.

Siden har Solskjær slitt med skader. Helt til nå.

- Fikk tilbakebetaling

Til Sky Sports etter 3-0-seieren skrøt Ferguson av laget generelt - og av Solskjær spesielt:

- Å se han score var et stort øyeblikk for oss alle. Han har kjempet seg gjennom en vanskelig tid og aldri mistet håpet, og i kveld fikk han tilbakebetalingen.

Solskjær fikk også et solid klapp på ryggen av både lagkamerater og Ferguson etter kampen, og da han feiret scoringen bøyde han seg for fansen og markerte sin "takk for tilliten".

Ett lag på banen

United var fullstendig overlegne mot Charlton og kunne fort vunnet mye mer. Charltons Thomas Myhre-konkurrent Scott Carson så det smelle i stenger og tverrliggere, og kampen var et langt stormløp mot den utleide Liverpool-keeperen. Ved et par anledninger vartet Carson opp med fine redninger.

- Det var en stor prestasjon av oss. Vi begynner å modne som lag, og unge spillere som O'Shea og Fletcher er i ferd med å vokse opp. Også Cristiano Ronaldo opptrer mer modent og han var fantastisk i dag, sa Ferguson.

Ettersom Chelsea tapte, er det bare ett lag som har seks poeng etter to ligarunder: Manchester United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere