*Nettavisen* Sport.

Ferguson i sjokk

Sir Alex Ferguson var ikke mye fornøyd etter onsdagens pinlige 0-2-tap for Coventry i ligacupen.

Manchester United-manageren har aldri satset særlig hardt på ligacupen. Han har, i likhet med flere andre managere, isteden benyttet turneringen til å gi yngre spillere på vei opp en sjanse til å vise seg fram.

Så var også tilfelle onsdag kveld, da Michael Mifsud og Coventry kom til Old Trafford i cupens tredje runde. Men Mifsud scoret to, United ingen, og dermed var det over og ut for Manchester United for denne gang.

Etter kampen var Sir Alex Ferguson rasende.

- Jeg er simpelthen forbløffet. Jeg hadde ikke regnet med det. Jeg er ikke interessert i å gi noen forklaring. Det var bare en elendig forestilling fra vår side. Vi spilte med unge gutter som burde ha kunnet vinne kampen for oss. Dette er et stort sjokk for oss alle. Jeg håper spillerne vil se på hva som skjedde og bevise at de kan bedre, sa han etter kampen, ifølge The Sun.

Det var en desto mer minnerik aften for Coventry og ikke minst tidligere LSK-spiller Michael Mifsud. Å vinne 2-0 på Old Trafford foran 11.000 tilreisende er nok noe de aldri glemmer.

- Å komme her og vinne foran alle tilskuerne våre, var fantastisk. Alle gjorde sin del av jobben, og Michael scoret to glimrende mål, skrøt Coventry-trener Iain Dowie etterpå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.