RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson innrømmer flaks

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson innrømmer at Manchester United var heldige som slo Wigan mandag kveld.

Wigan, anført av en god Paul Scharner , hadde ligacup-mestrene i kne lenge, og var svært uheldige som ikke fikk med seg minst ett poeng i mandagens kamp. På overtid var imidlertid backen Pascal Chimbonda så uheldig at han dyttet ballen i Wigans nett, noe som besørget Uniteds tredje strake seier i Premier League og lagets tredje seier over Wigan.

Paul Scharner ble for øvrig historisk da han scoret Wigans første mål mot United.

- Det var en veldig viktig seier. Jeg tror ikke vi har hatt en vanskeligere bortekamp denne sesongen. Jeg synes Wigan var briljante. De presset oss til å jobbe og kjempe hardt, og til syvende og sist synes jeg vi hadde litt flaks. Wigan var fantastiske i dag, og jeg synes ikke de fortjente det resultatet, sa Ferguson til SkySports etter oppgjøret.

Premier Leagues toppscorer Ruud van Nistelrooy ble for øvrig nok en gang benket i Uniteds startoppstilling. Cristiano Ronaldo scoret Uniteds første mål.

Her er tabellen
Her er toppscorerlisten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere