Ferguson jakter på muldvarp

Foto: Reuters

Sir Alex Ferguson har igangsatt en massiv jakt på en muldvarp innenfor Manchester United-systemet. Flere ganger har sensitive opplysninger lekket ut til pressen.

14.01.04 07:39

I sentrum av alle problemene: Fergusons egen sønn og aksjeeieren John Magnier.

Smøring?
Nylig ble det påstått at Jason Ferguson, Fergusons sønn og agent, smurte flere agenter i forbindelse med overgangen til Tim Howard sist sommer. Klubben nekter for at det har skjedd noe som helst i den retningen.

Samtidig ble klubben kastet ut i nye problemer mandag kveld, da klubben ble tvunget til å innrømme at Fergusons juridiske batalje med John Magnier har nådd nye proporsjoner.

Ifølge The Mirror skal Magnier ha «plantet» folk på Uniteds siste generalforsamling, for at de skulle stille potensielt sett pinlige spørsmål til Ferguson. United påstår at de har bevis for at Magnier leide inn seks mann som skulle kuppe møtet. Hensikten var å sverte den mektige manageren offentlig.

Muldvarp
Konflikten med Magnier dreier seg om eier-rettighetene til hesten Rock of Gibraltar.

Alt dette har pressen fått tak i fra en eller annen i Manchester United-systemet, og det er Ferguson luta lei av. Nå skal han være fast bestemt på å finne ut hvem det er som lekker.

Les også:

Alt om Sir Alex Ferguson
Alt om Manchester United
Tabellen Premier League
Alt om kampene i Premier League
Øvrige ligaer i Europa

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag