RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson lover flere oppturer

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson var overlykkelig etter 2-1 mot Liverpool, særlig siden Rio Ferdinand gjorde et glimrende comeback. Nå lover manageren flere oppturer.

Ferguson måtte gjøre store endringer i forsvaret sitt etter at Ferdinand begynte sin suspensjon. Manageren fant aldri noen god løsning på problemet. I går kveld endte Ferdinand sitt åtte måneder lange mareritt. United vant 2-1, og Rio storspilte i Uniteds midtforsvar.

- Det har vært mange endringer i laget på grunn av skader, noe som har betydd at vi ikke har fått de resultatene vi forventer. Jeg synes Rio var superb i sitt comeback. Han bringer en trygghet og en selvtillit inn i laget som smitter. Når man tenker over at han har vært ute i åtte måneder, synes jeg han var helt fantastisk. Du så det i kveld. Vi var aggressive bakover. Egentlig så det aldri ut som om vi ville slippe inn et mål, sa Ferguson, ifølge Uniteds hjemmesider.

Nå ser Ferguson lysere på fremtiden.

- Vi prøver å få samlet spillet vårt. Jeg har alltid sagt at vi er avhengige av å få spillerne våre tilbake. Wayne Rooney er omtrent to uker unna. Han skal til spesialist igjen på torsdag. Middlesbrough-kampen kan bli aktuell for ham. Gary Neville er ute i to-tre uker til. Louis Saha kommer også. Så snart vi kommer dit, vil du se et annet United, og det vil gjøre noe med resultatene også, lover Ferguson.

Arsenal topper tabellen, sju poeng foran United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere