*Nettavisen* Sport.

Ferguson raser over Rio-møte

Sir Alex Ferguson går til angrep på Chelsea og sin tidligere kollega Peter Kenyon for møtet han hadde med Rio Ferdinand.

16.04.05 08:32

Manchester Uniteds midtstopper Rio Ferdinand ble sist helg sett sammen med Chelseas daglige leder Peter Kenyon på en restaurant. I likhet med Chelseas møte med Arsenals Ashley Cole, har også denne saken vakt oppsikt på balløya.

- Jeg vet ikke om det er forakt eller om han bare peker nese til oss eller hva. Jeg vet ikke. Men at en daglig leder i en Premier League-klubb - med den bakgrunnen - setter seg ned på en restaurant slik er utrolig, raser Ferguson.

Chelsea insisterer på at møtet var helt tilfeldig. Kenyon kjenner Ferdinand fra sin tid som daglig leder i Manchester United. Chelsea etterforskes av det engelske fotballforbundet for sitt forsøk på å overtale Ashley Cole til et klubbskifte.

- Jeg er ikke akkurat overbevist at Peter Kenyons løfter om at han ikke er interessert i å kjøpe Rio, sier Ferguson ifølge BBC. Han er opptatt av at Manchester Uniteds supportere forstår at klubbledelsen er misfornøyd med Chelseas oppførsel.

Ferdinand er inne i sin tredje sesong i United etter overgangen fra Leeds. Han har to år igjen av kontrakten, men Ferguson håper at landslagsspilleren snart signerer en kontraktsforlengelse.

- Jeg klandrer ikke Rio. Jeg stoler på det han forteller meg. Jeg tror han kommer til å skrive under på en ny kontrakt og bli i klubben, avslutter Uniteds suksessrike manager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.