Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson raste mot dommeren

Sir Alex Ferguson var rasende på dommer Matt Messias etter at han viste ut Darren Fletcher i gårsdagens kamp mot Middlesbrough.

Messias ga Fletcher to gule kort, noe som betydde dusj for unggutten etter 64 minutters spill. Selv om Uniteds 1-0-seier likevel ga dem et pusterom på fire poeng på toppen av Premier League, var Ferguson rasende på dommeren etter kampen.

Ingen stygg kamp
- Det første gule kortet var meningsløst. Skulle han ha fulgt samme prinsipp, skulle fire-fem andre spillere også ha blitt utvist, sa han etter kampen.

- Det var ikke noe stygt spill i kampen. Darren er en ung gutt som gjør to ingenting-taklinger, og så blir han sendt av banen. Helt utrolig, la Ferguson til.

Gary Neville var så forbannet på dommeren etter utvisningen at han løp 40 meter for å konfrontere Messias med hendelsen.

- United er favoritter
Middlesbrough-boss Steve McClaren var heller ikke fornøyd med dommeren. I pausen snakket han med Messias om de gule kortene til Danny Mills, George Boateng og Juninho, uten at det hjalp.

Den tidligere assistent-manageren på Old Trafford tror for øvrig United igjen blir seriemestere.

- United er alltid favoritter, fordi jeg kjenner kvalitetene som finnes i klubben. United er i stand til å gå 20-25 kamper på rad uten å tape. Bare se på hva som skjedde i fjor. De kom hit 2. juledag og tapte 3-1. Etter det tapte de ikke en eneste kamp, sa McClaren etter kampen.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua