RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson siktes av FA

Foto: Andrew Yates (AFP)
Sist oppdatert:
Kan havne på tribunen i mange kamper framover.

Det engelske fotballforbundet (FA) har bestemt seg for å sikte Manchester United-manager Alex Ferguson etter sistnevntes kommentarer om dommer Martin Atkinsons dømming i toppoppgjøret mot Chelsea på tirsdag.

- Du vil ha en rettferdig dommer, i det minste en sterk dommer, og det fikk vi ikke i dag, skal manageren ha sagt til klubbens egen tv-kanal, MUTV.

Bakgrunnen for siktelsen: Kan bli felt av egen klubbvideo

Det engelske fotballforbundet mener at uttalelsene må få konsekvenser.

«FA har i dag siktet Manchester United-manager for upassende oppførsel i forbindelse med mediekommentarer», heter det i en pressemelding fra forbundet.

Videre fortelles det at Ferguson har frist inntil førstkommende tirsdag klokken 16 engelsk tid til å komme med et tilsvar.

Det betyr at skotten kan bli å finne på tribunen i flere kamper i Manchester Uniteds ligainnspurt. Ferguson har fortsatt til gode å sone for to av de fire kampene han fikk i utestengelse etter å ha kalt dommer Alan Wiley «feit og utrent» sist sesong.

Dersom Ferguson får ytterligere utestengelse som straff, må han finne sin plass på tribunen allerede når Manchester United tar imot Arsenal til kvartfinale i FA-cupen 12. mars, samt møtet med Bolton i Premier League en uke senere.

I tillegg til dette kommer altså også den eventuelle straffen for utsagnene mot Atkinson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere