Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson slår tilbake mot Suarez

United-sjefen ler av Liverpool-spissens påstander.

Denne uken skapte Liverpool-spiller Luis Suarez igjen overskrifter, da han lot seg intervjue av en TV-kanal i hjemlandet Uruguay.

I intervjuet trakk Suarez igjen frem saken mellom ham og Patrice Evra, en sak som stjal mye oppmerksomhet forrige sesong.

Kraftig skyts
Liverpool-spissen gikk i intervjuet kraftig til angrep på det han kaller en konspirasjon fra Manchester United for å få ham suspendert, noe han til slutt ble i åtte kamper.

Les mer om det her.

Intervjuet har selvsagt skapt blest på de britiske øyer, og Manchester United-manager Alex Ferguson har nå valgt å slå tilbake mot Liverpool-spillerens påstander.

- Jeg har lagt merke til at han igjen har valgt å snakke om det. Saken forsvinner ikke hvis han hele tiden lager overskrifter om den, sier Ferguson ifølge Daily Mail.

Avfeier påstandene
«Fergie» kommenterte samtidig påstandene om at Manchester United var en del av en konspirasjon for å få ham suspendert.

- Jeg tror ikke dette handler om Manchester United, men om Patrice Evra. Men det var ikke Evra som bidro til at den saken ble stor, og det var heller ikke Suarez, det var eksperten de hyret inn for å fortelle om de kulturelle forskjellene. Han drepte Suarez, mener Ferguson.

Suarez omtalte også den omdiskuterte episoden på Old Trafford forrige sesong, da TV-bildene viste en Suarez som gikk rett forbi Patrice Evra uten å ta ham i hånden. Suarez fikk skylden, men det var Evras skyld, hevder han.

- TV-kanalene i England viste bilder av at jeg gikk forbi Evra, men de viste ikke at han hadde senket hånda si da det var min tur til å hilse på ham. Bare i Uruguay og Spania viste de TV-bildene som beviser at jeg faktisk ville ta ham i hånda, sier Suarez.

- Evra synes det var flaut
Ikke overraskende ler Ferguson av påstandene.

- Håndtrykket var skuffende. Han mener Evra holdt hånden sin for lavt, men det er ingen tvil om at Evra strakk den frem mot ham. Jeg tror Evra ventet at Suarez ikke ville ta ham i hånden. Det sa han faktisk til gutta i garderoben først, og han syntes det var flaut å strekke frem hånden da, sier United-sjefen.

Ferguson var tydeligvis i det snakkesalige hjørnet, for han benyttet også anledningen til å kritisere Kenny Dalglish for håndteringen av saken.

- Jeg ble ikke overrasket da Kenny forlot Liverpool. Jeg tror det skjedde på grunn av Suarez-saken. John Henry har tydeligvis sett på saken, og mener at den ikke ble håndtert rett. Det var ikke en hyggelig sak, og det hadde nok noe å gjøre med det (at Kenny fikk sparken), sier Ferguson.

Første mulighet til å skrive nye kapitler i Suarez versus Evra kommer i den femte runden av Premier League-sesongen, når Liverpool tar imot Manchester United på Anfield 23. september.

Ting tyder på at den kampen kan bli mer underholdende enn vanlig.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken