Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson takker politiet

En tilskuer ble arrestert etter at han forstyrret Jonny Evans under kampen.

BESIKTAS - MAN UTD 0-1: Manchester United fikk med seg tre poeng fra Tyrkia takket være Paul Scholes' heading i det 77. minutt.

Etter kampen fortalte managerlegenden Alex Ferguson at politiet arresterte en tilskuer som forstyrret flere United-spillere, og spesielt Jonny Evans, med laser under kampen.

- Dette skjedde i første omgang, men jeg må takke politiet for at de gjorde noe med det. De fikk tak i den skyldige, og det er bra, for jeg la spesielt merke til det på Jonny Evans. Laseren så ut til å være på ham hele tiden, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

- Han er aldri fornøyd
Han måtte også kommentere oppførselen til Wayne Rooney, som brukte hver celle i kroppen på å fortelle verden at han ikke likte å bli byttet ut.

Ferguson mener at byttet var taktisk og ikke relatert til innsatsen hans. Manageren ønsker ikke å slite ut sin viktige spiss.

- Det er alltid i tankene dine å bytte ut Wayne. Han hadde spilt som ensom spiss i en time, hvilket er årsaken til at han ble byttet ut. Han er aldri fornøyd med å bli byttet ut. Han har så mye energi at han vil spille hele tiden, forklarer Ferguson.

Ferdinand skadet
Skotten måtte klare seg uten Rio Ferdinand, som var tilbake etter en leggskade da United slo Tottenham i Premier League sist helg, men som på trening etterpå pådro seg en lyskeskade.

- Vi må vente og se. Han kjente lysken på treningen etter kampen på lørdag, og det var ikke verdt å ta sjansen. Han kunne ikke engang sitte på benken her, så vi får gi ham litt tid fram til søndag, sier Ferguson.

United møter byrivalen Manchester City kommende helg.

ENKELT:Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken