RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson tar ingen sjanser

Etter den mildt sagt pinlige 0-0-kampen mot Exeter i FA-cupen, tar Sir Alex Ferguson ingen sjanser i kveldens omkamp.

Onsdag er det omkamp på St. James’ Park, og Uniteds manager tar ingen sjanser denne gangen.

- Det spiller ingen rolle om kampen er i Exeter eller på Old Trafford. På papiret skal vi vinne disse kampene. Det blir et helt annet Manchester United nå. Jeg tar med meg et sterkt lag, og forhåpentligvis får vi det resultatet vi vil ha. Vi kommer i hvert fall til å være besluttsomme, sa Ferguson til pressen tirsdag, ifølge Reuters.

Rio Ferdinand er ennå ikke klar, men Gary Neville er trolig tilbake etter å ha gått glipp av de seks siste kampene på grunn av sykdom. Ferguson håper også Ryan Giggs blir klar.

- Vi dummet oss ut i den første kampen, og ble rettmessig kritisert for det, men vi er fortsatt med i cupen, og det var en fantastisk dag for fotball. FA-cupen ble styrket av Exeters spill, la Ferguson til.

Louis Saha spiller mest sannsynlig på topp igjen, etter at han skuffet voldsomt mot Liverpool i helgen. Ferguson trenger mer styrke og effektivitet på topp.

Vinneren av kampen møter Middlesbrough i neste runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere