RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson tent til 1000

Sist oppdatert:
Alex Ferguson leder tirsdag Manchester United til sin kamp nummer 1000. Han legger ikke skjul på at en ny Champions League-triumf står høyt på ønskelisten.

Skotten går så langt som å si at han ser det som et nederlag hvis han ikke klarer å vinne en ny Champions League-tittel før han gir seg som manager.

62-åringen leder Manchester United for 1000. gang i sin karriere, i oppgjøret mot Lyon på Old Trafford tirsdag. Han mener det passer meget vel å jubilere med en kamp i Champions League.

- En europeisk kamp er trolig det helt perfekte. Noen av de fineste stundene jeg har hatt med laget har vært europeiske kamper. Forhåpentlig blir det enda en fin kamp i morgen, sier Ferguson til engelske medier mandag.

Ferguson har vunnet åtte ligatitler, fem FA-cupseire, én seier i cupvinnercupen, og én i Champions League i løpet av de 18 årene han har ledet Manchester United.

Til tross for suksessen, sier han at han føler at klubben burde vunnet mer enn én seier i Mesterligaen. I tillegg til serievinnercupen laget vant helt tilbake i 1968.

- I klubbens historie burde vi forventet at vi hadde vunnet like mange titler som Bayern (München), Ajax og Milan, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere