Manchester United skal gjøre seg klare til å by på Tottenhams Rafael van der Vaart, skriver Daily Mail.

Avisen skriver at United-manager sir Alex Ferguson ser etter mer kreativitet på midtbanen.

Tidligere i sommer måtte United se brasilianske Lucas Moura glippe da Paris Saint-Germain sikret seg stortalentet. I stedet kan altså Tottenhams midtbanespiller bli løsningen.

Ferguson håper Tom Cleverley vil kunne bekle rollen etter hvert, men tror van der Vaart kan være en midlertidig løsning.

Nettavisen skrev torsdag om at nederlenderen også kan være på vei sin gamle klubb Hamburg.

- Ikke til salgs
Tottenham-manager Andre Villas-Boas mener til tross for interessen fra andre klubber, at nederlenderen fortsatt er en del av planene hans.

– Jeg vet ikke om Hamburg er interessert, men spilleren er for øyeblikket ikke til salgs. Alt kan skje, men han er en spiller vi regner med, sier Villas-Boas ifølge Daily Mail.

Van der Vaart ble vraket til fordel for Gylfi Sigurdsson i serieåpningen mot Newcastle.

– Rafa var veldig uheldig i forsesongen da han ble skadet i kampen mot LA Galaxy. Han gikk derfor glipp av det meste av oppkjøringen, mens Gylfi Sigurdsson var med på alle kampene.

– Han kunne derfor ikke spille kampene mot Watford og Valencia. Det var derfor et ganske enkelt valg å velge Sigurdsson til Newcastle-kampen. Nå har Rafa trent veldig godt denne uken, og er tilbake i kampen om en plass på laget, avslutter portugiseren.

- Henriquez vil være siste signering
Fredag morgen har imidlertid Manchester United-manager Sir Alex Ferguson gått ut og sagt at de er ferdig med spillerkjøpene for i sommer.

- Henriques vil være den siste signeringen for i sommer, forteller United-manageren på klubbens egen hjemmeside.

- Vi kommer definitivt ikke til å kjøpe noen andre nå. Det er heller ingen som er på vei bort for øyeblikket, avslutter Ferguson.