RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fergusons taktikk-bommert

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson gamblet med Ruud van Nistelrooy på topp, men fikk lite igjen for satsingen. Det innrømmet også Ferguson etter tapet i går.

Slik var Milan-Manchester United minutt for minutt
Slik var Chelsea-Barcelona minutt for minutt
Slik var Lyon-Werder Bremen minutt for minutt

Ferguson stolte på at Ruud van Nistelrooy, som har vært skadet i tre måneder, skulle ordne videre avansement for United på bekostning av Milan. Det endte med to 0-1-tap for United, som nå ikke har scoret på tre kamper.

Ikke i toppform
Tapet for Milan var i tillegg fullt fortjent. Etter kampen var gamblingen med Ruud van Nistelrooy et naturlig tema.

- I en kamp der vi fikk tre store sjanser, havnet to i føttene til Ruud. Han er en spiller som normalt sett ville ha satt dem, men han var ikke i toppform i kveld. Hadde Ruud hatt flere kamper i kroppen, ville vi ha vært i en bedre posisjon, sa Ferguson til pressen etter kampen.

Hernan Crespo ble matchvinner i begge oppgjørene. Gårsdagens heading var av det fantastiske slaget. Men Ferguson var mest opptatt av de forspilte sjansene United kom til i går. Ryan Giggs traff blant annet stolpen i første omgang.

Tynn linje
- Jeg hadde håpet vi skulle klare å score et mål, noe som ville ha forandret kampen, og den første sjansen havnet hos oss. Hadde Ryan Giggs scoret – hvem vet hva som ville ha skjedd, sa Ferguson. - Det er sånn kamper som dette blir avgjort. Det er en veldig tynn linje. Jeg synes ikke det var stor forskjell på lagene, sa han.

De forspilte sjansene forklarer han sånn:

- Mye av det skyldes en del beslutninger vi tar. Noen ganger var vi for raske, vi skjøt fra for langt hold. Det skyldes erfaring.

Fergusons mannskap ble slått ut i går kveld, men manageren er ikke direkte misfornøyd av den grunn.

- Jeg er fornøyd med kvaliteten i laget og alderen. De kan vokse, og begjæret er til stede. Det er et godt lag, som bare vil bli bedre. Særlig de unge spillerne, sa Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere