Bruno Fernandes har fått en glimrende start på Manchester United-karrieren etter overgangen fra Sporting i januar.

Fansen har allerede trykket portugiseren til sitt bryst, og han ble ikke mindre populær etter å ha hysjet på Manchester City-manager Pep Guardiola da United vant byderbyet tidligere denne måneden.

Les også: Stjernene var rasende. Så sa Mourinho noe som fikk dem til å måpe (+)

Raste mot gamle lagkamerater

25-åringen har fått sin andel skryt også i britisk presse den siste tiden, og og denne uken har avisen The Mirror lett fram lekkede meldinger Ferandnes har sendt på WhatsApp, for å illustrere hva slags type han er.

Les også: Solskjær avslører: - Liverpool ville ha meg

Gamleklubben Sporting var gjennom gjennom en tøff periode da et lydopptak av at Fernandes gir lagkamerater, som sluntrer unna, det glatte lag.

- Det er spillere her fullstendig uten holdninger. De vil ikke være her. De vil ikke spille. Hvis de ikke vil være her, så dra til helvete. De tilbringer et år her og får penger, så stikker de. Elendig holdninger, for helvete, sier Fernandes i opptaket, ifølge The Mirror.

Tok oppgjør med pressen

Avisen hyller portugiseren for at han stiller krav og ikke finner seg i ansvarsfraskrivelse, og gjengir videre Fernandes' angrep på media i samme lekkede melding.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

Den tidligere Sporting-stjernen mener nemlig medienes dekning av supporternes protester mot klubben var svak.

- I går skrev de «invasjon av supportere». Hva slags invasjon? De kom for å klage, og det er deres rett. De kom for å synge og gi noen beskjeder? Hva er det vi vil? Vi slår ingen, og hva vil vi ha? Applaus i alle kamper? Vi taper hjemme mot Famalicao, og de vil ha applaus? sier Fernandes i den lekkede meldingen.

The Mirror mener eksempler som dette og hans ureddhet i konfrontasjon med Pep Guardiola viser at Manchester United har en karakter og leder på banen, som de har savnet helt siden sir Alex Fergusons tid i klubben.

Manchester United lå på femteplass i Premier League da ligaen ble avbrutt som følge av koronavirusutbruddet. Ole Gunnar Solskjærs menn hadde da vunnet tre og spilt uavgjort i én av de fire siste kampene.