Gå til sidens hovedinnhold

Fernando Llorente skal ha fått kontraktstilbud av Manchester United

Derfor kan Llorente bli avgjørende for Sànchez-overgangen.

Det er ingen hemmelighet at Alexis Sánchez aldri ble den store hiten på Old Trafford, etter sjokkovergangen fra Arsenal i januar 2018.

Chileneren har til gode å figurere under Ole Gunnar Solskjær denne sesongen, og en overgang bort fra klubben har ligget i kortene en stund allerede. En låneavtale til Inter virker som det mest aktuelle alternativet for spilleren nå, men lønnskravet skal være en utfordring i forhandlingene.

The Times meldte tidligere torsdag at Sánchez ikke er villig til å lette på kravene, og det har blitt antydet at det er United som blir sittende med brorparten av lønnsutgiftene.

(+) LES OGSÅ: Spørsmål om bomkjøpet fikk Ferguson til å rase: - Dere er noen idioter

Nå kommer italienske Gazzetta dello Sport med nye - oppsiktsvekkende påstander om overgangssagaen:

De mener å vite at grunnen til at avtalen for Sànchez enda ikke er klar, er fordi United har valgt å avvente et endelig grønt lys mens de bestemmer seg for om de skal hente inn en erstatter eller ikke.

Det er fortsatt mulig for engelske klubber å hente spillere som står uten kontrakt - og det er ikke flust av gode alternativer i den kategorien å ta av. Den italienske avisen hevder til og med at United har tilbudt Fernando Llorente en to års-kontrakt.

(+) LES MER: Manchester Uniteds beste Premier League-signeringer

Den spanske spissen står uten kontrakt etter at oppholdet i Tottenham ble avsluttet, og vil i det minste tilby Solskjær et angrepsalternativ hvis kampplanen må endres. Llorente var også koblet til Manchester United mens overgangsvinduet var åpent, uten at en avtale materialiserte seg på det tidspunktet.

Fernando Llorente har tidligere spilt for Athletic Bilbao, Juventus, Sevilla, Swansea og nå senest Tottenham.

Kommentarer til denne saken