RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Ferrari med Calle

Sist oppdatert:
I jakten på nye gevinster spiller vi Ferrari og Carl-Erik Lindblom i V4-spillet fra Axevalla fredag.

Nettavisen/Sportspills eventyrlige suksess fortsetter på travet. Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner totalt innspilt på Bjerke i kveld.

Birger Christensen og Morten Olsen hadde også flott suksess med sine V65-tips til Øvrevoll torsdag kveld. Hele sju andelslag gikk inn med seks rette (utbetaling for seks rette 3402 og for fem rette kr 109). Totalt spilte våre galoppeksperter inn ca 40 000 kroner på Øvrevoll torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fredag er det bare å ta nye tak og fredagens V4-sirkus fra Sverige stopper i dag på Axevalla. Til kvelden er det V65 fra Biri og V64 fra Ørebro. Og Espen kan love en helfrekk banker på Biri denne fredagen, mens formsterke Roger Sundvisson (Nettavisens svenske travekspert) har ansvaret for V64-tipsene fra Ørebro.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.32

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
Nå skal det handle om V4 fra Axevalla, der omgangens største favoritt dukker opp allerede i V4-1 og vi ser ingen grunn til å gardere 2 Super Ferrari. Fra spor to er det spetsläge og hesten har vært kanonfin på slutten og gikk en helsvett avslutning fra køen sist på Jägersro. Tredje sist prøvde undertegnede et bankerspill på Olav Mikkelborgs flotte fireåring Bear Beta i Årjäng, men Super Ferrari blåste til tet fra spor sju den dagen og vant svært enkelt. Vi tror Super Ferrari er omgangens sikreste vinner og bankerspiller i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tøffing fra bakspor
I V4-4 varsler vi for 14 Bicc's Honeybee. Fireårshoppa etter vår egen Thai Tanci har riktignok trukket bakspor på tillegg, men det uansett på slutten av løpene denne dama gjør løpene sine. Oppløpet på Axevalla er langt og holder Bicc's Honeybee seg til trav, skal hun ha en flott sjanse til å vinne dette løpet. Spillerne har gjort henne til et tredjevalg i V4-4.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere