Festaften på Bjerke

Foto: Hesteguiden.com

Det er V75-spill med 6 millioner kroner til en eventuell alenevinner på Bjerke i kveld, og vi tror en bergenser styrer showet.

25.09.13 15:19

En ny spennende dag på spillefronten står for tur denne onsdagen, og det hele sparkes i gang med V4 og V5-spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene Øvrevoll galopp med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.47

Vi er stolte av våre dyktige eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen, og ved siden av eget spill på hjemmesiden, har de lagt ut spill i andelslag på Eksperten til dagens løp på Øvrevoll. Birger og Morten prikket V5 på åtte andelslag på Eksperten til en utbetaling på 6 178 kroner senest på søndag på Øvrevoll, og de er sultne på mer suksess på sin hjemmebane i dag.

På ettermiddagen kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto spille til en V5-omgang på Charlottenlund i Danmark med spillestopp kl. 15.35, og til de løpene har vår danske travekspert Carsten Rabjerg lagt ut flere spill i andelslag på Eksperten. Samtlige spill til løpene på dagen, før det hele braker løs på Bjerke på kvelden, finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tipsformen inntakt!
Til løpene på Bjerke i kveld er det V75-spill som gjelder, og en eventuell alenevinner kammer hjem mer enn 6 millioner kroner. Forrige onsdag spilte vi inn rundt 200 000 kroner, ved å gå for V6 og samlebonger på en del andelslag, og at tipsformen på Sportspill er inntak om dagen, fikk vi bekreftet på mandag.

Undertegnede prikket seks rette på Klosterskogen i Skien på mitt største spilleforslag på hjemmesiden til en utbetaling på rundt 12 000 kroner, og da ble det selvsagt stor fest på Eksperten! Hele nitten av mine andelslag gikk inn med seks rette på Eksperten til en snittutbetaling på 12 000 kroner, og totalt innspilt på Eksperten i Skien denne herlige mandagen ble da rundt 220 000 kroner i V65-spillet.

Det var også svært nære storeslem i lunsjen på Bjerke på tirsdag, men Chickamauga kom akkurat for sent til å vinne finalen. Da gikk vi glipp av en V5-gevinst på rundt 17 000 kroner på åtte andelslag, men det er nye sjanser i dag! Undertegnede og Kurt Leirvåg har lagt ut andelslag på Eksperten til løpene på Bjerke i kveld, og samtlige spill finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 18.30
V75 kl. 19.20!
V4 kl. 20.26
DD kl. 21.08

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Seiersmaskin innfrir?
Ja, sjansene skal være svært gode for at 4 Spang Korbest gjør så i et stayerløp i V75-2, og vi tror 6-åringen bokfører årets niende triumf i kveld. Han har utviklet seg flott i takt med et stadig økende grunnlag, og vi ser ingen grunn til å gardere i kveld. Skreddersydd oppgave, og vi tror favoritten leder dette løpet rundt om.

Hestene på innsiden løser ikke all verden i fra start, og det vil overraske oss mye, dersom ikke favoritten sitter i føringen mer eller mindre direkte. Hesten var kanongod ved triumfen på fine 26.6 full vei nest sist, og sist fullførte han strålende til sølv på 27.1 full vei, bak svært gode H.G. Imar (ingen skam å tape for den).

Han støter ikke på hester av H.G. Imar sitt kaliber i kveld, og når en hest som 3 Viking Faks var langslått av ham sist, har vi vondt for å se at han kan tukte ham i kveld. Gode hester er både 9 Løkki Dino og 10 Lome Hero (begge trekker fordel av den lange distansen), men samme klassen som favoritten, holder de ikke.

Vår rangering V75-2: A: 4 B: 3-10-9 C: 11-12-1-2-5-7-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi stoler på Hop`n igjen
I et flott varmblodsløp i høyt grunnlag i V75-6 er Vidar Hop på farten igjen, og her setter han seg opp bak en hest med en form ut av en annen verden, og da snakker vi om 6 Underpaid Hanover. 4-åringen har vært eventyrlig god i hele år (vunnet hele syv løp i år), men i det siste, synes vi han har funnet et ekstra gir.

Han måtte se seg spurtslått av Kalle i den nest siste starten (sølv på 14.6 full vei), etter en solid siste 700 via sporene, og da var han veldig tapper til slutt. I den siste starten knuste han konkurrentene fra "dødens" siste 1200, og vi synes Hamre-traveren så lysende fin ut ved triumfen på 13.0 over en sprint den dagen.

Det står noen startkjappe konkurrenter på innsiden i kveld, og vi tror ikke kusk Vidar Hop begir seg inn i kampen om teten. Det er offensvis kusker på hestene 2, 4 og 5, og når de har kjørt i fra seg, tror vi Hop`n skrider til verket. Favoritten vil profitere på tøff kjøring i fra start, og vi tror han er best til slutt igjen.

Vår rangering V75-6: A: 6 B: 1-3-12-4 C: 10-5-2-8-11-7-9

V75-1, 2100 meter autostart
Vi tror fire hester gjør opp om seieren i dette varmblodsløpet i relativt høyt grunnlag i V75-1, i et løp for de stallansatte, og fremst setter vi 3 Opus One F.H. Han er på vei mot full form med et par løp i kroppen etter lang pause, og sist gikk han pigg i mål som toer på 17.4 over 2609 meter, bak gode Megamuscle.

Han er utstyrt med en god kusk i form av Kristine Kvasnes, og hesten er for lite spilt med kun 10 % av innsatsene på seg. Utvikler seg hele veien gjør 11 Touched By Lindy, og dette blir trolig en ny evighetsmaskin hos Stall Hamre. Solid i de to siste løpene til hhv sølv og seier på 14-tallet full vei, og han blir favoritt.

Full form er det på 5 Photo Fantasy (avsluttet strålende til sølv på 14.1 over en sprint sist), og hun må regnes tidlig. Bom fast som helpigg bak gode Just Livin My Life i den siste starten satt 2 Zetus (tredje på 14.1 over en sprint), og han så bedre ut enn på lenge. Han står perfekt til, og da skal han være tidlig aktuell.

Blåser til tet gjør 4 Pippi, men det vil overraske oss mye, dersom hun holder unna helt hjem på full vei. Vi synes hun var stingløs i fra tet sist (sølv på 15.2 på en sprint), og da står vi over. Det er opp minst en klasse for 1 Ønas Julius (positiv sist), mens vi går ut i fra at 7 C.C. Cimon, trenger løp i kroppen (nå blitt strøket!).

Vår rangering V75-1: A: 3 B: 11-5-2 C: 4-1-9-12-8-10-6

V75-3, 2140 meter voltestart
Et litt småskummelt varmblodsløp støter vi på i V75-3, og vi garderer bredt. Vi krysser av for hele syv hester på alle våre spilleforslag, men fremst setter vi alt for lite spilte 11 Excellent News. Han har kun 5 % av innsatsene på seg, og det må være galt. På vei mot full form, og han kan få en god start i fra andre rekke.

Kusk Vidar Hop misser nemlig sjelden starten, og vi synes Excellent News er spennende i kveld. Han fullførte flott til tredje på 15.5 full vei i tøft lag sist, og ikke glem at denne hesten gikk strålende løp i harde V75-løp i våres. To løp i kroppen etter lang pause har trolig gjort godt, og vi synes Usterud-traveren på krysses.

Det er ned en klasse for 6 Bonjovi B.R. (fjere i et kvalifiseringsløp til Derbv sist), men han har plundret på voltestart før. Sporet er dog fint i kveld, og med feilfri avgang, bør han kjempe om seieren. Veldig gode løp før den siste starten gikk 2 The Flying Jet (fungerte ikke sist), og tilbake i slag, kan han vinne dette løpet.

Han fikk tredje på fine 15.3 full vei bak to gode hest nest sist, og han avsluttet strålende til slutt der. Punkterte sist gjorde 9 Graffiti, og han har nå blitt strøket fra løpet. Vondt å vinne med er 4 Memory`s Boy (fin form), mens kapasiteten er fin både på 1 Gary Volcano og 12 Quapower E.J. (begge duger langt feilfritt).

Vår rangering V75-3: A: 11 B: 6-2-4-12-1 C: 3-8-7-10-5

V75-4, 2140 meter voltestart
Vi er ikke helt fremmed for at det kan smelle i dette kaldblodsløpet i lavt grunnlag i V75-4, og på storbongen krysser vi da av for hele åtte hester. Vi har dog klart mest tro på fire hester, og en naturlig favoritt skal 7 Arbbolas være. 4-åringen kommer nå tilbake etter litt pause, og formen er da litt uviss.

Vi tror han må være bedre enn i de to siste startene i Sverige (sølv på 30.9 full vei, uten å imponere) for å kunne vinne, men han kan fort vise seg å være forbedret etter litt pause. Sporet er fint i kveld, og kusk Gunnar Austevoll sikter nok tidlig mot tet. Topp vinnersjanse på sitt beste, men garderinger er påkrevd.

Herdet i tøffe lag nå på slutten har 6 Ty Lea blitt (ute i kvalifisering og finale av Derby for hoppene i de to siste løpene), og i et løp som dette, bør da 4-årshoppa være tidlig aktuell. Et strålende løp til sølv på 30.2 full vei etter galopp 800 igjen, gikk 3 Frk. Flagvinna sist etter litt pause, og løp i kroppen har da gjort godt.

Neppe noe dårligere til kveldens dyst da, og vi synes hun er vel lite spilt med 10 % av innsatsene på seg. 4 Enger Vinnto blir med respekt å melde kuskeforsterket med Eirik Høitomt, og det er spennende nok. 5-åringen gikk et fint løp til sølv på 30.8 over 2640 meter sist, og med feilfri avgang, tror vi han kjemper i toppen.

Vår rangering V75-4: A: 7 B: 6-3-4 C: 8-2-9-10-11-12-5

V75-5, 2140 meter voltestart
Vi tror to hester gjør opp om den gjeveste sjekken i dette varmblodsløpet i den femte avdelingen, og mye vil bli avgjort ned startsiden. Vi tror Vidar Hop prikker teten med 7 Deloria, og da blir i så fall ikke 4-årshoppa lett å slå. Vi hadde god tro på henne ved triumfen på 17.0 full vei sist, og der vant hun veldig enkelt.

En herlig type dette, og vi tror på en topp vinnersjanse også i kveld. Vi kan dog ikke levere en bong uten å krysse av for 1 Sagitta, og hvis ikke hun blir sittende stengt, skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Hun er herdet i tøffe lag i Danmark (ute i Derby for hoppene nest sist), og formen er helt på topp.

Hun så lekker ut ved triumfen på 16.0 full vei i Sverige sist (helt overlegen til slutt der), og i et kvalifiseringsløp til Derby for hoppene i den tredje siste starten, gikk hun solide 14.1 full vei til sølv. Det sier sitt, og Great Challenger-datteren er snakk om hesten å stå i mot til slutt, med fri bane underveis.

Kapasiteten er fin på 2 Bourbon Street (avsluttet fint til tredje på 16.4 full vei sist), men sporet er litt kinkig i kveld (og da står vi over). Det er opp minst en klasse for 12 Sigge D.K. (innfridde som vår banker sist, men det var i billig lag), men hun er snakk om en outsider sammen med 11 Supergirl Dotcom (god sist).

Vår rangering V75-5: A: 7-1 B: 2-12-11 C: 4-5-8-9-10-6-3

V75-7, 2140 meter voltestart
Et flott kaldblodsløp i høyt grunnlag avslutter denne V75-rebusen, og vi finner fem relativt hete vinnerkandidater. Favoritt blir 11 A.B. Lom`n, og det er det ikke noe å si på. Han har gått strålende løp i lang tid uten å få smake seierens sødme (sølv i de to siste), og det må vel snart være slik at han får hull på byllen.

I den siste starten ble formsterke Elmer for god til slutt, mens han tapte for Lome Brage nest sist. Sporet er perfekt på 20 meter tillegg i kveld, og han må regnes med solide vinnersjanser. Vel så god som favoritten er dog trolig formsterke 10 Art Kjarvald, og han er klart mindre spilt med kun 15 % av innsatsene på seg.

I motsetning til favoritten virker vinnerinstinktet til nestfavoritten til å være klart bedre, noe hele fem triumfer så langt i år, forteller alt om. Han gikk et like godt løp som favoritten nest sist (femte på 23.1 full vei), og i den siste starten vant han sprettlett i fra tet på enkle 25.4 over en sprint i billige omgivelser.

Vi krysser på alle bonger, og på på våre to største spilleforslag står også duoen 1 Holterjerven og 2 Tangen Jerkeld på. Begge er i rivende utvikling (vunnet hhv 4 og 5 løp hver i år), og de kan bli vanskelig å hente 20 meter tillegg på. En liten outider kan 4 Frøyu Oda være (GV opp i kveld), og hun krysses på storbongen.

Vår rangering V75-7: A: 11 B: 10-2-1 C: 4-13-12-14-9-3-5-7-6-15

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.