RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festbrems Pulis fikk bank

Foto: AP/ Scanpix
Sist oppdatert:
Stoke-profil angrep manageren da de fikk inndratt fridagen etter julebordet.

Å være på julebord er ingen spøk, spesielt ikke når man spiller i Premier League.

Stoke-spilleren James Beattie skal ha forberedt julefesten til spillerne i flere uker. Vel vitende om at de hadde fri to dager etterpå, var det duket for fest med noe litt sterkere blanding enn Cola med isbiter.

Men det var før lørdagens kamp mot Arsenal.

Lørdag ble det 0-2 for Arsenal, verre ble det da Stoke-spillerne kom inn i garderoben. Stoke-manager Tony Pulis ga nemlig beskjed om at den tafatte forestillingen skulle bøtes på, og inndro den planlagte fridagen de hadde på mandag.

Festgeneral James Beattie skal ha tent på alle plugger. Ifølge The Guardian skal det ha blitt utdelt slag mellom Stoke-manager Pulis og festgeneral Beattie. Spiller og manager måtte til slutt skilles av klubbens massør.

James Beattie hadde tidligere en høy stjerne hos manager Pulis. Denne sesongen har den tidligere Southampton-stjernen slitt mer med skader, men var nå på vei tilbake i god gammel form.

Det spørs om ikke det blir et par ekstra fridager på Beattie likevel.

Mandag var i alle fall ikke Beattie til stede da klubbens spillere møttes til trening igjen. Stoke sier i en pressemelding at de vil foreta en intern granskning av saken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere