Gå til sidens hovedinnhold

Fester grepet om sluttspillplassen

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers har virkelig funnet formen i NHL-innspurten.

NEW YORK RANGERS - MONTREAL CANADIENS 6-3:

New York Rangers er i siget om dagen: Natt til lørdag norsk tid tok laget sin tredje strake seier i NHL, og sin femte seier på de seks siste kampene, da Montreal Canadiens ble veiet og funnet for lette i Madison Square Garden.

Grunnlaget for seieren ble lagt i første periode, da vertene satte pucken i buret hele fem ganger.

Artem Anisimov åpnet scoringsshowet etter fem og et halvt minutt, før Canadiens utlignet mindre enn to minutter senere.

Men deretter rykket Rangers ifra, og så seg aldri tilbake.

Mats Zuccarello Aasen fikk notert seg for nok et målpoeng da han hadde assisten til Rangers' 2-1-scoring midtveis i første periode, og tre scoringer i løpet av ett minutt mot slutten av perioden sørget for at kampen var avgjort før den var skikkelig i gang.

To reduseringer fra Canadiens ble aldri noe mer enn trøstemål, ettersom Vinny Prospal fastsatte sluttresultatet til 6-3 tre minutter før slutt.

Seieren betyr at Rangers fester grepet om sjuendeplassen i Eastern Conference, der de åtte beste lagene går videre til Stanley Cup-sluttspillet. Laget har fire poeng ned til Carolina Hurricanes, når det gjenstår ti kamper av seriespillet.

Zuccarello Aasens assist mot Canadiens var for øvrig nordmannens 22. målpoeng for sesongen. 23-åringen står med seks mål og 16 assist i verdens tøffeste hockeyliga.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto

Kommentarer til denne saken