RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Festet etter 0-6-tapet

Sist oppdatert:
Flere spillere i Brann «feiret» 0-6-tapet for Lyn med fest ut i sene nattetimer.

Og det skjedde til tross for at Mons Ivar Mjelde ga spillerne totalforbud mot å drikke alkohol etter lørdagens 0-6-tap for Lyn på Ullevaal i Oslo. Det var tross alt bare fire dager til neste seriekamp.

Serieledernes trener så vel heller ingen grunn til å la spillerne markere den pinlig viljeløse forestillingen med en fest.

Les også: Mini Jakobsen: - Respektløst

- Skammer oss
- 0-6 er ydmykende. Dette er min svarteste dag som Brann-trener, sa Mjelde etter matchen.

De 11 spillerne som spilte fra start for Brann, ble belønnet med totalt 23 poeng på Nettavisens spillerbørs.

- Vi skammer oss, sa Jan Gunnar Solli etter kampen.

Men tydeligvis ikke mer enn at han og flere lagkamerater dro på fest.

Samtlige mål fra runden

Fra 0-6 til 06.00
Tre uavhengige kilder Nettavisen har vært i kontakt med, forteller at Solli sammen med landslagskaptein Martin Andresen, Eirik Bakke, Thorstein Helstad og Bengt Sæternes var på det trendy utestedet Cosmo i Oslo natt til søndag.

- Og de drakk alkohol. Jeg kan ikke si hundre prosent sikkert at alle drakk, men de fleste gjorde det, opplyser den ene kilden til Nettavisen.

Alle fem skal dessuten ha dratt videre til et nachspiel på Majorstua etter at utestedet stengte. Og nachspielet varte til klokken 06 om morgenen.


Branns ledelse kjente ikke til spillernes ulovlige bytur da Nettavisen tok kontakt søndag ettermiddag. Klubben overnattet på et hotell på Gardermoen før hjemreisen til Bergen.

- Ingen kommentar
- Dette har vi ingen kommentar til. Samtlige var oppe på de tidene de skulle være, både i forhold til frokost og i forhold til trening, og alle spillerne gjennomførte treningene slik de skulle, sier sportslig leder Roald Bruun-Hansen til Nettavisen.

Trener Mons Ivar Mjelde var ikke tilgjengelig for kommentar søndag.

Tross tapet for Lyn, reiste Brann fra Ullevaal som serieleder i Tippeligaen. Bergenslaget har 20 poeng etter ti kamper, og beholdt også serieledelsen ettersom Lillestrøm søndag tapte for Vålerenga på Åråsen.

Det har tidligere blitt stilt spørsmål ved Mjeldes posisjon blant spillerne. At fem av klubbens største profiler trosser instruksene fra treneren og drar på fest, vitner neppe om en ønskelig grad av respekt for trener Mjelde og for klubbens reglement.

- Jeg ønsker ikke å si noe om dette. Dette stemmer ikke. Jeg synes også at dette er uviktig, sier Jan Gunnar Solli til Nettavisen.

Ingen av de andre spillerne i Brann svarte på Nettavisens henvendelser søndag.

Les også: Mini Jakobsen: - Respektløst

Si din mening om saken i kommentarfeltet nederst!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere