Med tredjeplass lørdag og seier søndag tok Fettner en klar seier. Villumstad sikret med sin sterke sammenlagtplassering norsk kvoteplass i første periode av vinterens verdenscup.

– I den perioden er det mange bakker vi i Norge har gode erfaringer fra, og det er mange renn. Dette gir mulighet for å få til en glimrende debutsesong i verdenscupen for Fredrik, og det blir spennende å se hvordan han benytter den unike muligheten han har sikret seg gjennom en glimrende forsesong, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen i en uttalelse på hopplandslagets Twitter-konto.

Villumstad trygget sin plassering med 11.-plass lørdag og 22.-plass søndag. Tidligere hadde han seks strake topp-sju-plasseringer, deriblant en seier og en 2.-plass. Han hadde bare østerrikerne Fettner og Mika Schwann foran seg til slutt.

Søndag ble Bendik Jakobsen Heggli nummer åtte og Joacim Ødegård Bjøreng nummer ni. Bjøreng sto for helgens beste norske plassering med 4.-plass lørdag.

Benjamin Østvold tok 14.-plassen i søndagens renn, mens Andreas Granerud Buskum på 34.-plass ikke kvalifiserte seg til finaleomgangen.

(©NTB)