Fevang: - Har dårlig samvittighet

Foto: SCANPIX

Morten Fevang har fått en del pepper fra Nord-Norge etter at han taklet istykker leggen til Ruben Imingen.

08.11.07 13:06

Torsdag møtes Odd og Bodø/Glimt til den første av to kvalifiseringskamper om retten til en plass i neste års Tippeliga. For Morten Fevang blir det en spesiell kamp. Da lagene møttes i treningskamp i juli, taklet han Bodø/Glimts Ruben Imingen så hardt at unggutten brakk leggen.

Les også:- Hva i helvete er det som skjer

Han har skværet opp med spilleren selv, men kan vente seg reaksjoner fra Bodø/Glimt-fansen under de to kampene.

- Men sånt må jeg tåle. Jeg har fått en del pepper etter den taklingen. Spesielt fra Nord-Norge og Bodø. Men jeg tar det ikke så veldig inn over meg. Folk må få ha sine meninger, sier han.

Men:

- Jeg gikk selvfølgelig ikke inn for å skade ham. Det var et uhell. Men når det først skjer, så har jeg selvsagt dårlig samvittighet. Han er en talentfull, ung spiller, og han blir vel borte i litt under et år på grunn av min takling. Det er jo ikke det en ønsker. Det var ulykkelig, legger Odd-spilleren til.

I kontakt
Han unnskyldte seg overfor Imingen rett etter hendelsen, og kontaktet ham også igjen senere i høst for å høre hvordan opptreningen gikk.

- Jeg tenkte jeg skulle kontakte ham igjen før kampen nå på torsdag også. For å høre hvordan det går med ham, sier han.

I fjor slo Odd Grenland Bryne med 10-1 sammenlagt i de to kvalifiseringskampene. Men selv om Bodø/Glimt kommer til kampen med tre strake serietap, tror verken Fevang eller Odd på noe walk over.

- Jeg tror ikke formen i serien betyr noe, og motivasjonen er nok bra uansett. De kommer ikke til å legge noe imellom. Likevel er det en enorm mulighet for oss. Det umulige har jo blitt mulig for oss de siste ukene. Nå har vi alt i egne hender, sier Odds nøkkelspiller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.