*Nettavisen* Sport.

Fevang: - Unødvendig av Müller

Foto: TV 2

Geir Ludvig Fevang mener nå Heinz Müller satte kneet i ham med vilje i sommer.

02.01.08 21:17

Fevang forsvarte først keepers opptreden. Nå mener han at Müllers handling var gjort med vilje.

– Jeg tror det ikke er nødvendig for meg å fronte så voldsomt hva jeg mener, men alle ser vel at det ikke var nødvendig å slenge ut et bein der. Han kunne helt fint ha fanget den ballen uten å sette kneet sitt i meg, sier Fevang til fvn.no etter sin første fellestrening med Start på et halvt år.

Men han bærer ikke nag til Müller i dag.

– Jeg har sett situasjonen på tv noen ganger. Det gir meg ingen spesielle følelse i det hele tatt. Det er nok verre for andre å se. For meg er det ikke meg som får smellen. Vanligvis kjenner man igjen opplevelser man ser av seg selv på tv, men ikke her, for jeg husker ingenting, sier Fevang

Omdiskutert situasjon
For det er nå over et halvt år siden den daværende Lillestrøm-keeperen Heinz Müller traff hodet til Fevang med kneet etter et voldsomt sammenstøt. Inngripen til keeperen ble voldsomt debattert i norsk presse etterpå. Müller hevdet selv at han beskyttet seg selv i feltet.

Fevang ble fraktet rett til sykehus hvor han ble operert for brudd på kinnbeinet og beinet rundt øyehulen.

Unner Fevang alt

Start-trener Arne Sandstø unner spilleren hans kommer tilbake på topp nivå.

– Det som skjedde var grusomt, og noe som man ikke unner noen. For Geir Ludvig selv er det veldig viktig å komme tilbake uten varige men, og at han kan fortsette med hobbyen sin i tillegg er en fin bonus som krydrer det hele, sier Sandstø til fvn.no.

Les flere fotballsaker i Nettavisens fotballmagasin!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag