RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FFK: - Håper ikke vi har fått varige mén

Sist oppdatert:
I Fredrikstad er man usikker på senskadene etter nesten-fadesen mot Bøler, men Odd-trener Arne Sandstø tror plankebylaget kommer til Skien uten den helt store troen.

Odd har fått en kjempestart på årets sesong. Laget ligger på andreplass etter fire serierunder, og bør ha gode muligheter til å innta tabelltoppen etter at oppgjøret mot Fredrikstad er ferdigspilt. Odd kan også mønstre et skadefritt mannskap.

- Det er veldig bra ut for vår del. Jeg har ingen anmerkninger. Jeg sparte fem spillere i cupkampen på onsdag, og alt ser veldig bra ut, sier Odd-trener Arne Sandstø til TV 2 Nettavisen.

Ingen endringer
Han kommer ikke til å gjøre noen endringer fra laget som spilte 1-1 mot Brann i forrige serierunde.

- Hvordan ser du på søndagens kamp mot Fredrikstad?

- De beviste mot Rosenborg, i hvert fall i én omgang, at de kan spille bra fotball. Det samme gjorde de mot Vålerenga, så det er klart at de må tas på alvor. Det blir vel så tøft for vår del som i de andre kampene, sier Sandstø videre.

Grining
Han tror ikke Fredrikstads nesten-fadese i gårsdagens cupkamp vil ha så altfor mye å si på søndagens kamp.

- Det er klart det sikkert blir litt grining på treningen i dag. Fokus kommer helt sikkert til å være rettet på andre ting enn man ønsker. De kommer ikke hit med den aller største troen på det de skal gjøre, og det har de heller ingen grunn til etter at de nesten ble slått ut av et 4. divisjonslag, sier Sandstø.

Sjokkskadet
I Fredrikstad-leieren var man fredag formiddag fortsatt en smule preget av gårsdagens cupkamp.

- Spillerne var jo i sjokk i går kveld, men om de har fått varige mén eller ikke, det vet jeg ikke, ler assisterende Per Egil Ahlsen overfor TV 2 Nettavisen.

FFK vant til slutt 4-2, og så lenge ut til å gå på en av tidenes største cupbomber. Laget lå under 1-2 da det gjensto bare noen få minutter.

- Var det et klassisk tilfelle av undervurdering?

- Ja, klart det. Spillerne fikk klar melding på det de presterte, og de tok det til seg. Samtidig hadde vi en del sjanser som vi ikke scoret på, men sånn har det vært i hele vårsesongen. Vi har hatt problemer med å score. Men Markus Ringberg scoret i går, og vi får håpe det løsner for ham nå, fortsetter Ahlsen.

Trondsen fortsatt ute
En del av spillerne ble spart i gårsdagens cupkamp mot Bøler, men alle skal være spilleklare til helgens dyst mot Odd. Bortsett fra Tor Trondsen, som fortsatt er ute etter smellen han fikk mot Lillestrøm i sesongpremieren.

- Han får en siste behandling i dag. Etter det skal han ha sin første trening på mandag. Han har ikke trent i det hele tatt siden smellen, sier Ahlsen.

Klarer dere å legge dette bak dere til helgen, tror du?

- Ja, det er klart. Det blir en helt annen skjerping. Det må det bli. Odd har en veldig bra statistikk hjemme. Og som for alle nyopprykkede lag er alle kamper vanskelige, sier Ahlsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere