RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

FFK henter Askar

Sist oppdatert:
- En mann for framtiden, sier FFK-trener.

Moss-spilleren Amin Askar skal være på vei til Fredrikstad. Klubbene skal være enig om overgangen, og nå gjenstår bare forhandlingene om den personlige kontrakten og en legesjekk, før alt er i boks.

23-åringen, som scoret seks mål for Moss forrige sesong, har tidligere i vinter vært i søkelyset til både Stabæk og tyrkiske Kocaelispor. Nå ser det altså ut til å bli FFK for den anvendelige spilleren.

- Dette er en mann for fremtiden. FFK har nå fått tak i en spiller som kan brukes på flere plasser i laget. Vi har fulgt med på Amin Askars prestasjoner i lengre tid, og er overbevist om at han er en spiller for FFK, sier trener og speider Joacim Jonsson til FFKs hjemmeside.

Askar debuterte for Moss som 17-åring tilbake i 2003, og har siden vært fast inventar på laget. Forrige sesong var han i en periode visekaptein for de gulkledte.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere