RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FFK leder West-kampen

Sist oppdatert:
Flere klubber har vist interesse for Fredrikstads Brian West, men akkurat nå er det mest sannsynlig at spissen blir i plankebyen.

Torsdag hadde West sitt første seriøse møte med Fredrikstad om ny kontrakt. Samtidig venter interesserte klubber for å se om det er noen sjanse for at han vil dra fra Østfold.

Foreløpig ligger det ikke an til det.

- Vi nærmer oss enighet. Begge parter jobber for å få til en enighet. Per i dag er det større sannsynlighet for at Brian blir i Fredrikstad, enn at han havner et annet sted, sier Wests agent, Jan H. Schiefloe, til TV 2 Nettavisen.

Han er også i dialog med andre interesserte klubber.

- Men mitt inntrykk er at Fredrikstad er veldig konkurransedyktige, sier Schiefloe videre.

Går alt som partene ønsker, kan en ny kontrakt være på plass i løpet av ikke altfor mange dager.

West har gått skadet store deler av inneværende sesong, men nærmer seg god nok form til å spille en hel kamp. Han har uansett herjet stort i de siste kampene på hjemmebane. Først scoret han og var med på å gi Fredrikstad 4-2 mot Tromsø. I neste hjemmekamp kom han inn på stillingen 0-2 mot Bodø/Glimt. Fredrikstad vant 3-2. Onsdag scoret han da Sandefjord ble slått 2-0 i cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere