Gå til sidens hovedinnhold

- FFK vet at jeg ikke er i form

Jacob Rasmussen skal overbevise Knut Torbjørn Eggen om at han er riktig mann for Fredrikstad. Selv virker han ikke helt overbevist.

- Jeg vet ikke hvor lang tid oppholdet kommer til å vare. Jeg tar en dag av gangen. Det kan hende de sender meg hjem etter et par dager. Men det kan også være at vi blir enige om en kontrakt, sier Rasmussen til Jyllands-Posten.

Forsvarsspilleren har fått beskjed av AGF Århus om at han med fordel kan finne seg en ny klubb. Denne uka skal altså 31-åringen vise at han kan være en fullverdig erstatter for landsmannen Bora Zivkovic

- Var likeglad
Selv sier han rett ut at forutsetningene ikke er de beste.

- Fredrikstad vet godt at jeg ikke er i nærheten av å være i god form. Jeg har snart hatt ferie i en måned, og jeg har ikke drevet med så mye egentrening, innrømmer han.

Den manglende egeninnsatsen forklarer han med manglende motivasjon etter å ha blitt degradert til å trene med B-laget.

- Jeg var likeglad med hvordan formen ville være, fastslår han.

Imot prøvespill
Prøvespill er han dessuten prinsipielt imot.

- Jeg har alltid vært imot prøvespill. I de klubbene jeg har spilt har jeg sett mange spillere som har vært innom en dag eller to før de er blitt sendt videre. Det er vanskelig å gjøre et godt inntrykk på så kort tid. Men nå må jeg gi det en sjanse. Jeg vil ikke avslutte karrieren på denne måten, sier Rasmussen.

AGF har hittil kvittet seg med 12 spillere etter nedrykket fra den danske superligaen. Prøvespillet i FFK skal ha kommet i stand etter anbefalinger fra AGFs norske spillere Roger Risholt og Christer George.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken