RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FFKs dobbelsmell

Sist oppdatert:
Manglet halve laget og fikk ny stjerne skadet mot HamKam. Se alle målene og les om alle kampene her.

Fredrikstad hadde sjansen til å ta inn tre poeng på serieleder Stabæk, men måtte nøye seg med poengdeling borte mot bunnlaget HamKam.

Utgangspunktet var imidlertid ikke det beste. Fredrikstad manglet keeper, midtstopper Raijo Piroja, midtbanespiller Kasey Wehrman og alle spissene sine. Det betød Raymond Kvisvik og unge Michael Trulsen på topp fra start. Til slutt holdt det altså bare til poengdeling.

Vegar Bjerke ga HamKam ledelsen, men Patrik Gerrbrand sørget for poeng for plankebylaget. Et ekstra skår i poenggleden var det at midtbanespiller Abgar Barsom måtte ut med noe som virket som en stygg skade midtveis i 2. omgang. HamKam hadde sjanser til å vinne kampen mot slutten, men ble fo ineffektive.

Les saken:FFK vil forfølge nedskallingen

I Bergen var det to gamle storheter som kjempet om tre poeng for å holde liv i håpet om medalje, men det endte målløst. Rosenborg var best, men misbrukte en masse sjanser. Da også Branns Azar Karadas bommet alene med keeper så endte det hele med poengdeling.

Les saken:Solbakken jakter på RBK-spillere

TIL på sølvplass
Med Fredrikstads poengtap overtok Tromsø 2. plassen på tabellen. «Gutan» slipper omtrent aldri inn mål hjemme, og da trenger man heller ikke å score så mange for å ta tre poeng. Søndag ble Ruben Yttergård Jensen matchvinner da Aalesund ble slått 1-0.

Viking var ute etter å revansjere etter par stygge tap, men klarte aldri det hjemme mot Lillestrøm. Nicolay Stokholm fikk riktignok sjansen fra straffemerket, men misbrukte muligheten. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper. På overtid hadde Olivier Occean en kanonsjanse for LSK, men kampen endte målløst.

Les saken:- Jeg er ingen syndebukk

Bodø/Glimt avanserte til 4. plass etter en sterk borteseier i Molde. Hjemmelaget skapte mye sjanser, men bodøværingene scoret flest. Først Birkir Bjarnason. Så Jan Derek Sørensen. Dermed hjalp Øyvind Gjerdes redusering lite for Molde.

På tribunen vurderte Liverpool visstnok Moldes Vegard Forren.

Les også:- Liverpool ser Molde-spiller

Nettavisen kommer tilbake med mer fra våre reportere på arenaene.

Kampene:
18.00:Tromsø - Aalesund 1-0 SLUTT
18.00: HamKam - FFK 1-1 SLUTT
18.00: Viking - LSK 0-0 SLUTT
18.00: Molde - Bodø/Glimt 1-2 SLUTT
20.00: Brann - RBK 0-0

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere