RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fiendene håper på VIF

Sist oppdatert:
Både Lyn og Lillestrøm taper millionbeløp om Vålerenga rykker ned. Lørdag heier de på erkefienden når VIF slåss desperat om fortsatt liv i Tippeligaen.

De to kampene mellom Lyn og Vålerenga i år trakk totalt sett over 30.000 tilskuere til Ullevaal. Om Vålerenga taper for Sandefjord lørdag, forsvinner den lukrative kampen.

Milliontap
- Vi håper Vålerenga holder seg. Det er viktig for Oslo-fotballen, sier Lyns daglige leder, Christian Berg til TV 2 Nettavisen.

Og viktig for Lyns økonomi, må det kunne tilføyes. Lyn opererer med en snittpris på 120 kroner billetten på Ullevaal, og det er meget sannsynlig at en kamp mot Sandefjord vil trekke minst 10.000 færre tilskuere enn Vålerenga gjør.

I så fall blir inntektstapet på 1,2 millioner kroner bare i billettinntekter!

- Det er klart det er mye penger for oss. Men vel så viktig er det at interessen for kampen og fotballen i Oslo er større med Vålerenga, konstaterer Berg.

- Har regnestykke
Også hos rivalen på Åråsen krysses det fingre for Vålerenga lørdag. I LSK har man allerede satt opp egne regnestykker for hva et VIF-nedrykk vil koste. Kommersiell direktør, Robert Lauritsen, sier til Romerikes Blad at det blir minst en million kroner i tap.

- Vi vil ha med Vålerenga videre, ingen tvil om det. Selvfølgelig har noen lekt med tanken om at klubben rykker ned også, men for vår del kunne vi gjerne tenkt oss 13 hjemmekamper som VIF-matchen i sesongen, sier Lauritsen.

Følg skjebnekampen lørdag klokken 16.00 på TV 2, Nettavisen eller Web-tv.


Håper du Vålerenga redder Tippeliga-plassen? Si din mening i feltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere