RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fiender på samme lag

Sist oppdatert:
Tre dager etter at Michael Tjälldén ble taklet fra Jordal til sykehuset, spilte ni mann fra Vålerenga og Storhamar sammen på landslaget.

Storhamar har sju spillere og Vålerenga to i den landslagstroppen trener Roy Johansen hadde med seg til Polen. Det kan i utgangspunktet høres komplisert ut sett i lys av tirsdagens stygge episode i Jordal Amfi i Oslo, der Storhamar-backen Michael Tjälldén ble taklet hardt og brutalt av Vålerengas Aleksander Nervik og endte på sykehuset.

Men nei. I landslagssammenheng er erkerivalene gode venner.

- Det har automatisk blitt til at vi har snakket litt om taklingen. Alle er enige om at det var synd med Tjälldén, og ingen tror Nervik skadet ham med vilje, sier Kjell Richard Nygård til TV 2 Nettavisen.

Vålerenga-løperen scoret to mål i fredagens 5-2-seier over Ungarn, og Storhamars Pål Johnsen bidro ved begge anledninger. Det første målet satte Ricky mellom beina på ungarernes keeper. Det andre kunne han enkelt løfte i mål etter at Christian Dahl Andersen og Pål Johnsen kombinerte fint bak motstandermålet.

- Det er alltid moro å score, gliser Ricky.

Lars-Peder Nagel, Peter Lorentzen og Steffen Thoresen scoret de øvrige norske målene. Norge scoret i ett av fire overtallsspill, mens Ungarn scoret på sin eneste sjanse med en mann mer på isen.

Kampen var den første i firenasjonersturneringen Euro Ice Hockey Challenge, som spilles i Polen denne helgen. Norge møter Romania lørdag og vertsnasjonen Polen søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere