Figo aktuell for United

Real Madrid-stjernen Luis Figo kan bli solgt til Manchester United rett over nyttår.

29.12.03 07:15

MIDDLESBROUGH - MANCHESTER UNITED 0-1: Figo (31) er ønsket av både United og Chelsea, men ifølge den spanske avisen Marca er United den mest aktuelle klubben for den portugisiske midtbanespilleren.

Real vil fornye

Figo, som fremdeles har halvannet år igjen av kontrakten, skal få lov av Real Madrid-president Florentino Perez å forlate klubben selv om han er svært populær blant fansen og spillerne. Men med sine 31 år ser klubben at det er perfekt å selge ham nå for å få penger til å kjøpe en erstatter, skriver Marca.

Samtidig ser United-manager Alex Ferguson at Figo er den rette typen til å styrke laget i Premier League-innspurten – og samtidig svekke Real i Champions League.

Heldig seier

United var noe heldige som kom seg unna med 1-0 over Middlesbrough søndag. Laget var best helt til timen var passert, da Darren Fletcher fikk sitt andre gule kort og ble utvist. Derfra og ut kunne hjemmelaget fort ha utliknet og tatt to poeng fra tetlaget i Premier League.

Den avgjørende scoringen var for øvrig av det noe tilfeldige slaget: Et innlegg/skudd fra vikar-backen Quintin Fortune forandret retning i Danny Mills’ mage og snek seg inn bak keeper Mark Schwarzer. Det var nok til tre nye United-poeng og fremdeles tabelltet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.