RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Fikk bank – som fryktet

Sist oppdatert:
Veldig langt fram for alpinjentene.

Forventningene var moderate til den norske jentenes innsats i lørdagens verdenscupåpning i alpint. Og dessverre var det ingen som benyttet sjansen til å slå nedenfra i storslalåmrennet på breen i Sölden.

Tvert imot – de norske jentene ble frakjørt til gagns, og ingen av de fire var i nærheten av å komme med blant de 30 som fikk kjøre finaleomgangen.

Beste norske ble Lotte Smiseth Sejersted. Hun endte på 37.-plass, og var hele 5,47 sekunder bak tyske Kathrin Hölzl som kjørte raskest i første omgang. Sejersted måtte ha kjørt mer enn et sekund raskere for å komme til finaleomgangen.

Lene Løseth ble nummer 38.

De to øvrige norske jentene var begge debutanter, og fikk erfare at veien fram er fryktelig lang. Chloe Margrethe Fausa ble nummer 54 og Thea Grosvold nummer 57 i en omgang 58 løpere fullførte.

Rennet ble vunnet av Viktoria Rebensburg fra Tyskland foran landskvinnen Kathrin Hölzl, som altså ledet etter første omgang. Italienske Manuela Mölgl ble nummer tre.

Herrenes verdenscup innledes med storslalåm i Sölden søndag.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere