RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(www.ultimatebet.com)

Fikk dealeren til å gråte

Sist oppdatert:
Det er en grunn til at Phil Hellmuth er verdensmester og upopulær.

Under det pågående World Series of Poker Europe i London mistet stjernespilleren Phil Hellmuth besinnelsen.

Etter en periode med dårlige kort og en stadig minskende sjetongstakk, klagde Hellmuth høylydt over dealeren som tildelte ham disse kortene.

Truet med tidsstraff
Amerikaneren insisterte på at turneringslederen skulle lære dealerne hvordan jobben skulle gjøres i henhold til «korrekt prosedyre».

Oppførselen hans førte rett og slett til at dealeren ved hans bord begynte å gråte, skriver Pokernews. Turneringslederen forklarte at dealeren hadde jobbet i 14 timer og at det ikke var hennes feil.

Hellmuth ble dessuten truet med tidsstraff i £2500-turneringen i pokerdisiplinen HORSE.

Den trusselen ble det ikke nødvendig å gjøre om til handling, ettersom Phil Hellmuth røk ut litt senere.

Røk ut
I en hånd med Sherkhan Farnood valgte sistnevnte å høyne potten med 30 sekunder igjen på klokka, og en svært sinna Hellmuth glemte at man spilte limit og annonserte at han gikk all-in. Farnood gikk med på å høyne, slik at Hellmuth faktisk endte med å satse alle sjetongene.

Hellmuth hadde et ess og en konge på hånden, mens Farnood satt med et treerpar. En treer på river gjorde at kongen på floppen ikke spilte noen rolle - Hellmuth endte på 12. plass.

Det ga ham drøyt 60.000 kroner i pengepremie.

Ivey fortsatt med
Det er nå 11 spillere igjen i kampen om VM-armbåndet, inkludert stjerner som Phil Ivey, Jeff Lisandro og Howard Lederer. Vinneren får nærmere 800.000 kroner.

Turneringen er en slags oppvarming til hovedturneringen, £10.000 No Limit Hold'em. Dette er den samme turneringen som Annette Obrestad sensasjonelt vant i fjor, da hun som 18-åring ble tidenes yngste verdensmester i poker.

Les flere pokerartikler her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere