*Nettavisen* Sport.

Fikk dommeren på nakken

ardian gashi

ardian gashi

TRAVNIK (TV 2 Nettavisen): -Get the f¿ up, var meldingen Ardian Gashi fikk fra dommer Paul McKeon før to minutter var spilt mot Bosnia-Hercegovina. Etter det var iren etter vålerengaspilleren som en hauk.

06.09.03 10:50

BOSNIA-HERCEGOVINA – NORGE 1-3: Ardian Gashi fikk seg en solid albue i pannen av en bosnisk forsvarsspiller før minuttet var spilt på Pirota stadion i Travnik. Dommer Paul McKeon fikk ikke med seg hva som skjedde og irriterte seg over at nordmannen ble liggende nede.

Han nektet å slippe den norske legen inn på banen og kom med en solid melding til Gashi.

- Get the f¿ up, sa han, sier en fortørnet Gashi med et smil.

Gult kort

Etter litt behandling på sidelinjen, var midtbanespilleren tilbake på banen, men etter hans første nærkontakt med en bosnier, var McKeon på pletten med det gule kortet. For hva var det ingen som så.

- Jeg vet ikke. Jeg tok bare ballen jeg. Men jeg tror han var litt irritert med at jeg lå nede, forklarer vålerengaspilleren.

Skadet

Han fikk beskjed av trener Per-Mathias Høgmo om å legge situasjonen bak seg, men McKeon hadde bestemt seg for at Gashi ikke skulle få noe gratis.

Etter 28 minutter måtte 22-åringen forlate banen med en kraftig strekk i låret og McKeons korstog mot ham fikk sin slutt.

Foto: Scanpix

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.