RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk dopoverraskelse til frokost

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
Sist oppdatert:
Etter en lang sesong ligger mange langrennsløpere på latsiden om dagen. Men det gjør ikke de norske dopingjegerne.

Bare spør Jens Arne Svartedal. Det var ikke fritt for at han gnidde seg i øynene da det ringte på døra klokka seks om morgenen torsdag 30. april – og det var ikke bare for å få ut søvnen.

De som ville inn var nemlig dopingjegere fra Antidoping Norge. Og langrennsesset fra Østfold er ikke den som slamrer igjen døra når han får besøk, selv om han innrømmer at det var høyst uventet.

Spesiell ressursbruk
- Hyggelige folk som gjorde jobben sin. Og dessuten fikk jeg slått av en prat før frokost, blogger sprintverdensmesteren med et glimt i øyet.

Riktignok synes han det er litt spesielt at Antidoping Norge velger å bruke ressursene sine på vinteridrett på denne tiden av året.

- Samtidig må jeg innrømme at dersom de ønsker størst mulig overraskelseseffekt, så traff de bra, skriver Svartedal.

Vårlig tradisjon
For dopingjegerne var på ingen måte ventet, selv om de også for et år siden presenterte seg omtrent på samme tid, nærmere bestemt 28. april.

- Derfor regner jeg med at tradisjonen blir videreført i 2010 og forventer besøk en av de tre siste dagene i april, skriver Jens Arne Svartedal – som neppe hadde problemer med å avgi de nødvendige dråpene på denne tiden av døgnet¿

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere