RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk en smak av Brann

Sist oppdatert:
Petter Vaagan Moen er mannen som skal erstatte Raymond Kvisvik på Branns venstrekant. Søndag fikk han en smak av hva som venter ham.

BRANN-HAM KAM 2-0:

BERGEN (TV 2 Nettavisen): - Det var fullt trøkk, sier han til TV 2 Nettavisen etter å ha sett sitt lag tape 2-0 foran 16.000 tilskuere på Brann stadion. Vaagan Moen åpnet kampen friskt og serverte et par fine framspill til Geir Frigård i løpet av de første 20 minuttene. Men så forsvant både han og resten av Ham Kam-laget mer eller mindre ut av kampen.

Spennende
- Jeg synes det fungerte greit i starten, ja, men i 2. omgang kom vi aldri skikkelig i gang, og lot Brann styre skuten, sier Vaagan Moen til TV 2 Nettavisen etter kampslutt.

- Hva synes du om Brann?

- De var gode. Det blir spennende å spille for dem, sier han.

Selv benekter Ham-Kam-vingen at han hadde sin fremtidige Brann-karriere i tankene da han gikk ut på gressmatten søndag. Brann-fansen ga ham høflig applaus før kampen, men Moen hevder han så på det som en vanlig fotballkamp.

- Det er fortsatt langt frem til jeg skal spille for dem, og mange viktige oppgaver. Så jeg kan ikke gå rundt og tenke på det. Jeg er Ham Kam-spiller, sier han.

Forsterker med Ludvigsen
Aller helst ønsker Brann Vaagan Moen fra og med høstsesongen, mens Ham-Kam ønsker å beholde ham ut sesongen. Mons Ivar Mjelde synes det er leit å ikke få inn en erstatter for Kvisvik på venstrekanten umiddelbart etter sommerferien.

- Ideelt sett skulle vi hatt ham så snart som mulig, sier Mjelde, som er rimelig godt fornøyd med det han så av talentet på Brann Stadion.

- Jeg synes han viser en del fine ting i dag. Han har drivet, en god venstrefot, og er ung og lovende. Han mangler selvsagt en del rutine, men kan bli veldig bra, sier Brann-treneren, som også forsterker laget med Trond Fredrik Ludvigsen i høstsesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere