*Nettavisen* Sport.

Fikk endelig målvakt på plass

Endelig fikk Stavanger Håndball på plass en topp målvakt. I hele sommer har klubben lett etter en burvokter som holder høyt nivå.

14.09.04 09:25

Etter den økonomiske kollapsen i Stavanger Håndball forrige sesong, forsvant det som var av etablerte spillere fra klubben, inkludert landslagsmålvakt Ole Erevik.

I hele sommer har siddisene jaktet på en burvokter som kan erstatte Erevik, men først nå har de hatt flaksen med seg i jakten.

Serbiske Milan Kosanovic var på prøvespill i sommer, men problemer med arbeids- og oppholdstillatelse har gjort at det har trukket ut med å få ham til Norge permanent.

Nå har klubben fått meldingen de har ventet på.

- Vi er lovet at Milan (Kosanovic) i dag skal få det nødvendige stemplet i passet. Han møter opp på den norske ambasaden i Beograd i dag, og lander forhåpentlig på Sola i morgen, forteller Tore Drange til Stavanger Aftenblad.

Nå håper de å få spillerlisensen hans frigjort slik at 23-åringen blir klar til oppgjøret mot Runar 3. oktober.

- Det normale er 14. dager, og vi har sjekket at alt det formelle er i orden med hans tidligere klubber i Serbia/Montenegro. Derfor håper vi at han er klar til kampen mot Runar, forteller Drange.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.