Søndag skulle opprinnelig Tottenham og Burnley møtes til dyst i Premier League på Turf Moor, men en time før kampstart ble det klart at den ikke kunne spilles på grunn av tett snøvær.

To som hadde gledet seg til kamp var det amerikanske paret Ken og Brandi Saxton, som hadde tatt hele veien fra Texas i USA for å se sitt favorittlag i aksjon.

Les også: Slakter United-avgjørelse: - Det er det dummeste jeg har hørt

En reise som skal ha tatt 31 timer.

- Dallas til London til Burnley (nesten der) 31 timer - ikke noe søvn - fylt med kaffe, cheese crackers og mer kaffe. Det er meldt iskaldt og snø på kampdag. Tingene vi gjør når man elsker klubben, skrev Ken på Twitter dagen før kampdag.

Fikk Kane-svar

Da det ble kjent at kampen ikke kunne bli spilt gikk innlegget viralt og det nådde også Tottenham-stjerne Harry Kane.

Det fikk spissen til å ta grep.

- Ble nettopp sent denne tweeten og jeg føler så med dere! For deres trofasthet og for å gjøre opp for at kampen ikke ble spilt, vil jeg invitere dere til en hjemmekamp som mine gjester, neste gang dere er i London, skriver Kane på Twitter.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

- Virkelig utrolig

Gesten vekker naturligvis oppsikt og har blitt plukket opp av en rekke aviser, deriblant Daily Mail og The Mirror.

Selv er paret åpenbart fornøyd med tilbudet - et tilbud de naturligvis ikke kan takke nei til.

- Takk Harry og det var ikke nødvendig i det hele tatt, men vi ville likt å takke ja til tilbudet. Tusen takk og til alle Spurs- (og andre fotballfans) som har nådd ut. Virkelig utrolig, skriver Ken Saxton.

Når Tottenhams kamp mot Burnley blir spilt er fortsatt usikkert. Neste gang Kane og co. skal i aksjon er kommende torsdag når Brentford kommer på besøk.