Gå til sidens hovedinnhold

Fikk grisebank av Moas klubb

Nytt tap for Omar Elabdellaoui og Eintracht Braunschweig.

BRAUNSCHWEIG - STUTTGART 0-4:

Mohammed Abdellaoue sliter stadig benken for et Stuttgart i storform. Søndag fikk Omar Elabdellaoui og Eintracht Braunschweig svi med 0-4-tap på hjemmebane.

En marerittstart på sesongen ble enda verre for Elabdellaouis lag søndag. Braunschweig klarte å holde nullen i 39 minutter, men derfra var angrepsvillige Stuttgart-spillere overlegne.

1-0 målet kom ved Vedad Ibisevic, Moas argeste konkurrent om en spissplass i Stuttgart. Han headet inn Alexandru Maxims innlegg etter en dødball.

I det 50. minuttet var det Maxim som gjorde mål etter at Braunschweig-forsvaret fikk blokkert Ibrahima Traorés skuddforsøk.

Deretter scoret Traoré sesongens første bundesligamål da han ble frispilt av Christian Gentner i det 76. minuttet.

I sluttminuttene la innbytter Martin Harnik på til 4-0 for Stuttgart. Seieren var sesongens tredje for laget som startet svakt, men er ubeseiret på de fire siste kampene.

Omar Elabdellaoui spilte hele kampen for Braunschweig, som ligger sist i Bundesliga med kun ett poeng. Moa har på sin side ikke spilt bundesligafotball siden 1-2-tapet for Augsburg 25. august.

Målrikt ble det også i møtet mellom Werder Bremen og Nürnberg søndag. Vertene ledet 2-0 etter 33 minutter, men bortelaget kvitterte tidlig i annen omgang.

Eljero Elia scoret sitt andre mål for kvelden da han ga Werder 3-2 i det 66. minuttet, men fire minutter senere berget Adam Hlousek ett poeng for Nürnberg. (©NTB)

Kommentarer til denne saken