RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk Haas på Riis-objekt

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Jonathan Vaughters snøt Bjarne Riis for 22-årings signatur.

- For meg en det en drøm å skrive under for Garmin-Cervélo. Bare det å bli vurdert av et slikt fantastisk mannskap, er en ære i seg selv. Jeg ser fram imot å jobbe sammen med noen av sportens største profiler de neste to årene.

Slik presenterte Nathan Haas seg selv etter å ha blitt offentliggjort som amerikanernes siste tilskudd til 2012-stammen.

Unggutten var på alles lepper etter å ha godt til topps under både Jayco Herald Sun Tour og Japan Cup i høst. I Australia tok han like godt med seg både den gule, grønne, hvite og blå trøya.

Det var mer enn nok til å alarmere flere av WorldTour-lagene. Bjarne Riis var interessert, men til slutt var det Garmin og nyansatte Alan Peiper som fikk viljen sin.

- Jeg har fulgt med Nathan de siste månedene og har holdt kontakt med treneren hans. Vi er begeistret over at han valgte oss i starten av sin WorldTour-karriere. Vi ser fram til å videreutvikle talentet hans, forteller Peiper.

Også Jonathan Vaughters, som onsdag kunne glede seg over at lisensen for neste sesong er sikret, er spent på gutten fra kontinentallaget Genesys Wealth Advisers.

- Nathan har et eksepsjonelt talent. Til å være såpass ung, er han allerede unik i forhold til å vite hvordan man vinner sykkelritt, uansett hva slags disiplin eller nivå han konkurrerer på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere