*Nettavisen* Sport.

Fikk Haas på Riis-objekt

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Jonathan Vaughters snøt Bjarne Riis for 22-årings signatur.

27.10.11 10:25

- For meg en det en drøm å skrive under for Garmin-Cervélo. Bare det å bli vurdert av et slikt fantastisk mannskap, er en ære i seg selv. Jeg ser fram imot å jobbe sammen med noen av sportens største profiler de neste to årene.

Slik presenterte Nathan Haas seg selv etter å ha blitt offentliggjort som amerikanernes siste tilskudd til 2012-stammen.

Unggutten var på alles lepper etter å ha godt til topps under både Jayco Herald Sun Tour og Japan Cup i høst. I Australia tok han like godt med seg både den gule, grønne, hvite og blå trøya.

Det var mer enn nok til å alarmere flere av WorldTour-lagene. Bjarne Riis var interessert, men til slutt var det Garmin og nyansatte Alan Peiper som fikk viljen sin.

- Jeg har fulgt med Nathan de siste månedene og har holdt kontakt med treneren hans. Vi er begeistret over at han valgte oss i starten av sin WorldTour-karriere. Vi ser fram til å videreutvikle talentet hans, forteller Peiper.

Også Jonathan Vaughters, som onsdag kunne glede seg over at lisensen for neste sesong er sikret, er spent på gutten fra kontinentallaget Genesys Wealth Advisers.

- Nathan har et eksepsjonelt talent. Til å være såpass ung, er han allerede unik i forhold til å vite hvordan man vinner sykkelritt, uansett hva slags disiplin eller nivå han konkurrerer på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag