Fikk Holly Holm-tilbud

Foto: Junge, Heiko (Scanpix)

Lørdag var hun en bløffmaker, nå får Cecila Brækhus kamptilbud.

16.01.11 13:41

- Nå har jeg snakket med Holly Holms agent, og jeg tror faktisk vi kan få til en kamp i sommer, sier Cecilia Brækhus sin USA-agent Don Majewski til BA.

Det var i lørdagens BA at Holly Holms manager Lenny Fresquez beskyldte Cecilia Brækhus for å være en bløff. Han hevdet videre at han lenge hadde prøvd å få kontakt med Team Sauerland, som Brækhus bokser for, men at de ikke svarer på henvendelsene hans.

Don Majewski er Team Sauerlands agent i USA, og han trodde nesten ikke det han hørte da BA fortalte om påstandene fra Holm-leiren.

- Jeg har kjent Lenny Fresquez i nesten 20 år. Dette går jo ikke an, vi snakket sammen senest for et år siden om en kamp mellom Cecilia og Holly! Han vet meget godt hvem jeg er, og hvem jeg representerer. Faktisk skal jeg ta og ringe ham med det samme, sa Majewski til BA i lørdag kveld.

Som sagt, så gjort, og ikke lenge etter kunne en meget fornøyd amerikaner fortelle at han tror det kan bli kamp allerede i sommer.

Misforståelser
- Jeg tror det må ha vært noen misforståelser her, at Fresquez ikke helt skjønte at jeg representerte Team Sauerland eller noe slikt sist gang vi snakket sammen. Uansett, han ga oss et tilbud på direkten: Enten å komme til Alberquerque, eller at de kommer til Europa og møter Cecilia der. Å få henne til Europa, vil koste oss en god del. Men de rammene han ga oss, er absolutt verdt å diskutere, sier Don Majewski til BA.

Han vil nå snakke videre med Team Sauerland, og ser for seg at det kan bli kamp i sommer.

- Det vi snakket om var en kamp i juni. Jeg ser det som realistisk at det nå kan skje, sier han.

- I så fall kan det jo komme noe bra ut av denne krangelen, ler han.

Stor i USA
Et møte mellom Holly Holm og Cecilia Brækhus ville blitt en virkelig godbit. Brækhus har tittelbeltene i weltervekt i WBA, WBC og WBO, de største og tyngste forbundene. Hun får et stadig større navn i bokseverdenen, mens Holly Holm allerede har et kjempenavn i USA. Problemet er at hun til nå bare har bokset hjemme i Alberquerque, mens Brækhus-leiren ser for seg en mer rettferdig kamp på nøytral grunn. Men det vil altså koste.

- Nå snakker vi i hvert fall sammen, og det er jo en god begynnelse. Dette handler selvsagt om penger, men jeg tror faktisk vi skal få det til, sier Majewski til BA.

Men først skal Brækhus i ringen 12. februar. Motstander blir klar i løpet av neste uke.

Les flere saker fra BA

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag