Gå til sidens hovedinnhold

Fikk kjørt seg

Gullfavoritt Kolbotn herjet i perioder med Røa, som var heldige som slapp unna med 1-2 tap i Vallhall Arena.

Valle Hovin: Jeg føler at vi ble løpende i mellom dem hele tiden, sier Kristine Edner.
Kapteinen er tilbake for fullt etter korsbåndsskaden som satt landslagsspilleren utenfor hele forrige sesong. Nå er hun klar for revansje.
Jeg begynner å få litt muskler i beinet igjen, og det plager meg ikke når jeg spiller. Men jeg regner med at det tar tid å komme tilbake for fullt, sier Kristine.

Tøff kamp


Lørdagens treningskamp mot Kolbotn ble et langt ork for Røa.
Kolbotn er veldig ballsikre, og de var klart bedre enn oss i denne kampen her, mener Kristine.
Spesielt i første omgang var det forskjell på lagene. Kolbotn spilte fin fotball, mens Røa nesten ikke fikk til noenting.
Nå vi må jage så mye, så koster det veldig mye krefter. Dessuten spilte vi fra oss ballen alt for lett når vi endelig fikk tak i den, og derfor fikk vi ikke etablert noe eget spill, sier Kristine.
Kolbotn tok ledelsen etter et drøyt kvarter da Silje Vesterbekkmo ikke klarte å holde et innlegg fra Cecilie Berg-Hansen. Keeperen slo ballen rett i beina på Trine Rønning, som ordnet 1-0. Kolbotn økte til 2-0 etter en drøy halvtime ved Isabell Herlovsen, som løp da Røa-spillerne stoppet opp og diskuterte med dommeren.

Bedre spill

Andreomgangen til Røa var bedre. De kom mer med i spillet, og skapte noen målsjanser. Men med spissen Lene Mykjåland på skadelisten, så er det tynt helt fremme hos Røa.
Og derfor var det ikke så rart at det var midtstopper Siri Nordby som scoret Røas mål på et skudd fra drøyt 30 meter. Skuddet var fint det, men det skal selvfølgelig ikke gå inn på landslagskeeperen.
Og Røa kunne faktisk ha sneket til seg uavgjort på overtid da Nordby dundret et frispark i stolpen fra tjue meter.
Vi kom mer med i kampen, men det er nytt for oss å spille 4-4-2. Det har vi aldri gjort før, sier Kristine Edner.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer