Gå til sidens hovedinnhold

Fikk nok etter Liverpool-kampen

Shay Given er lei av livet i Newcastle.

Den irske landslagskeeperen spilte trolig en av sitt livs beste kamper da Newcastle tapte 1-5 for Liverpool i forrige Premier League-runde. Selv om det ble fem baklengsmål, vartet Given (32) opp med en rekke utrolige redninger.

Gjennom sin advokat Michael Kennedy forteller Shay Given at han ønsker seg vekk fra Newcastle fordi han er blitt desillusjonert av tilværelsen i Newcastle.

- Alt han kan se foran seg, med all uroen på og utenfor banen, er en kamp for overlevelse. Shay er veldig skuffet etter den svært svake laginnsatsen mot Liverpool. Det var det laveste punktet i hans karriere og en kamp han ikke ønsker å oppleve igjen, uttaler keeperen via Kennedy.

Nå kobles 32-åringen til storklubber som Arsenal, Manchester City og Tottenham.

- Etter å ha tjent klubben lojalt i over 11 år, føler Shay seg tvunget til å vurdere sin posisjon i lys av interessen fra Manchester City, Arsenal og Tottenham.

Given har spilt 459 kamp for Newcastle etter at han kom fra Blackburn for 1,5 millioner pund i 1997.

Newcastle risikerer også å miste Michael Owen i januar. Spissens kontrakt utløper til sommeren, hvilket betyr at denne månedens overgangsvindu er Newcastles siste sjanse til å få penger for Owen, med mindre han plutselig skulle signere en ny kontrakt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken