RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk seks ukelønner i bot

Sist oppdatert:
Manchester Citys midtbanespiller Joey Barton er idømt en straff på seks ukelønner etter episoden på klubbens julebord.

22-åringen stakk en sigar i øyet på lagkamerat Jamie Tandy etter at sistnevnte skal ha provosert Barton ved å prøve å sette fyr på Bartons skjorte. Slik gjør man ikke ustraffet, og Tandy fikk en bot på to ukelønner for sin rolle i opptrinnet.

- Vi er fryktelig skuffet. Hendelsene søndag kveld er langt under de høye standardene vi forventer og krever i denne klubben. Oppførselen deres var totalt uakseptable. Jeg har aldri vært borti noe liknende. Jeg håper det aldri skjer igjen, og det har jeg gjort klinkende klart, sier styreformann John Wardle til BBC Sport.

Politiet etterforsker ikke episoden, selv om Tandy måtte på sykehus for behandling etter det som skjedde.

Det er ikke første gang Barton er i trøbbel. Manager Kevin Keegan har flere ganger advart unggutten. Barton har imidlertid bedt om unnskyldning for det som skjedde søndag.

- Jeg er flau, og angrer dypt. Jeg aksepterer fullt ut straffen, og har samarbeidet i forbindelse med den disiplinære prosedyren, sier han i en uttalelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere