Gå til sidens hovedinnhold

- Fikk sjokk da jeg så tallene

Trond Erik Eidsvig debuterer som pokerblogger i Nettavisen.

Da er jeg endelig kommet igang med blogginga. Det blir litt rolig i starten, siden pokerlivet generelt er veldig rolig for tiden.

Jeg har bestemt meg for å virkelig jobbe kraftig med meg selv når det kommer til nettpoker. Jeg har ikke hatt en «pro» holdning til nettpoker i hele 2008, og det merkes kraftig ved cashgame-bordene, der det da med andre ord ikke gikk så bra i fjor. Det gikk vel egentlig først ordentlig opp for meg da en spiller på bordet kom med den friske meldingen «Kan du ikke bare sende over pengene dine istedet?» Da kjøpte jeg «Hold'em Manager», som er et slags databaseprogram som henter ut hender fra «Full Tilt Poker».

Jeg fikk mildt sagt sjokk da jeg så alle de røde tallene på mange områder i mitt spill. Det var vel da det gikk opp for meg at jeg hadde så mange feil i spillet mitt at her måtte det jobbes kraftig for å komme tilbake i god, gammel ukjent stil. Det skal vel sies at gode, gamle dager blir det nok aldri, men at 2009 blir bedre enn 2008 har jeg stor tro på!

Jeg merker stor forbedring allerede og jeg har bare gjort dette en drøy uke nå. Jeg er for første gang på veldig lenge skikkelig motivert til å spiller poker igjen. Det skal bli spennende å se hvordan dette utvikler seg og - jeg skal selvfølgelig blogge om eventuelle oppturer eller nedturer.

Kommende uke er det København og Skandinavias EPT (European Poker Tour). Hvis jeg ikke tar helt feil, går flyet mitt til København på mandag og det skal bli deilig å komme seg på reisefot igjen etter så mange uker med reisestopp. Så frem til da blir det 24/7 onlinegrind på Full Tilt Poker. Søndag er det Main Event i FTOPS (Full Tilt Online Poker Series) og jeg gleder meg til ta fatt på en turnering som kan ta opptil et døgn å fullføre.

De fleste som spiller poker på litt seriøst nivå kommer til å ta seg et lodd i denne turneringen. Jeg ønsker alle som skal spille den lykke til! Til nordmenn som skal til København; Det hadde vært veldig hyggelig å få hilse på flest mulig, siden dette er det stoppet på EPT med desidert flest nordmenn.

Vi sees i baren eller rundt et av pokerbordene! ;)

Tronde

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer