Gå til sidens hovedinnhold

Fikk ski i halsen

Stian Eckhoff ble truffet av en ski i halsen og fikk hele fellesstarten spolert.

BEITOSTØLEN (Nettavisen): Stian Eckhoff ble nummer åtte etter totalt fire strafferunder på skiskytternes 15 kilomter fellesstart på Beitostølen søndag.

Men et fall i starten hvor flere løpere var involvert ødela mye av rennet. Eckhoff kom i mål 1,40,6 minutter bak vinneren Frode Andresen.

- Det er jo sånn som skjer. Men jeg fikk en ski i halsen, og pådro meg skrubbsår og hadde vondt. Det var derfor ikke akkurat hyggelig å vite at jeg måtte gå resten av løpet med smerter, siden dette skjedde helt i starten. Og jeg mistet jo mye tid på å havne i skogen, forteller Eckhoff til Nettavisen.

Han er likevel brukbart fornøyd med gjennomføringen.

- Jeg er fornøyd med skytingen, men langrennsbiten er jeg misfornøyd med. Jeg stivnet ganske kjapt, og slet hele løpet, oppsummerer han.

Halvard Hanevold har imidlertid større grunn til å være skuffet. Veteranen ble nummer ti etter sju strafferunder. Hanevold endte 2,30 minutter bak den suverene vinneren Frode Andresen.

Men Hanevold har nylig lagt kraftige høydeopphold bak seg, og reiser på nytt til Østerrike for et ti dagers langt høydeopphold mandag.

- Jeg er ikke fornøyd. Det var skuffende både i sporet og på skytingen, sier den ambisiøse skiskytterstjernen.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken