RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk smake årets Start-medisin

Sist oppdatert:
Søndag var det Fredrikstads tur til å smake årets Start-medisin: et avgjørende mål mot slutten av kampen.

FREDRIKSTAD-START 1-2:

Og i sentrum for begivenhetene: målkongen Marius Johnsen. Han scoret begge målene til Start, og begge på hodet. Det siste kom på ren vilje. Start fikk en corner fra venstre, som Johnsen startet tidlig på. Han tvang seg foran opptil flere FFK-forsvarere, og stanget ballen i mål.

Sterkt
- Det var fantastisk sterkt gjort av ham, skrøt Start-trener Tom Nordlie til NRK etter kampen.

Han syntes laget spilte en dårlig kamp, men var naturlig nok godt fornøyd med at det likevel ble tre poeng.

- I dag var det mer tilfeldigheter enn at vi var dyktige. Torsdag spilte vi bra mot Vålerenga og taper. I dag spilte vi dårlig, og vinner. Vi tok tre poeng på en særdeles dårlig dag fra vår side. Men det er lov å være dyktige mot slutten av kampen også.

Start har i løpet av vårsesongen nærmest gjort det til en vane å avgjøre kampene mot slutten. Bare mot Tromsø har det motsatte skjedd - at motstanderlaget har fratatt Start tre poeng i løpet av kampens ti siste minutter. Søndag var Fredrikstad som fikk smake årets Start-medisin, selv om man neppe kan si at seieren var fullt fortjent. FFK-trener Knut Thorbjørn Eggen var ingen fornøyd mann etter kampen.

Må score
- Hvis du skal vinne sånne kamper, så må du score. De første 25 minuttene i dag var årsbeste fra vår side, men når du ikke scorer¿ At Start skulle score på dødball, visste vi kunne skje. Det var bare så altfor dårlig at de skulle få den corneren. Og at Marius skal få heade fra to meter, er for meg uforståelig, sa Eggen etter tapet.

Matchvinner Johnsen Marius var i ekstase etter de tre poengene, som han nærnest besørget på egen hånd.

- Det er fantastisk. Vi var bestemt på at vi skulle gi maks i dag igjen. Vi føler oss veldig bra trent, og selv om vi hadde 120 minutter mot Vålerenga på torsdag, så hadde vi mye å gå på i kroppen i dag også. Vi fikk det til til slutt, sa han.

Egentrening
Nå skal han, som resten av Start, ta seg en velfortjent ferie.

- Det var veldig gøy å avslutte med stil. Nå blir det en vel fortjent egentreningsperiode, humrer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere